Yeni başlayacağım.. 200 lt..
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2007 00:41
Öncelikle Merhaba
Ben yeni başlayacağım. 200 lt. akvaryumda besleyebileceğim türler ve sayıları hakkında bilgi almak istiyorum. Mavi prenses diye düşündüm ama yanına ne almalı ki?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2007 00:53
Önce gerçek mavi prenses'i bulun derim. Ülkemizde kolay bulunan bir tür değilde. Ben olsam tek tür beslerdim. Sağlıklı balıklar,iyi günler. Saygılar...
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2007 00:54
Mavi prenses çok güzel bir balıktır. Yanına en gözde balıklardan olan sarı prenses alabilirsiniz. (1e 3-4d olmak kaydı ile)
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2007 14:09
Arkadaşlar akvaryum şu şekilde..
250 litre; 1 Kadango, 2 turuncu imparator, 1 erkek 1 dişi olmak üzere 2 papağan, 1 frenatus, 2 erkek 2 dişi olmak üzere 4 sarı prenses, 1 erkek 2 dişi olmak üzere 3 yunus, 1 erkek mücevher, 1 vatos..
Uygun mu?
Saygılar..
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2007 14:41
2 papağan, 1 frenatus,1 erkek mücevher i çıkartın bence.Yerlerine yazdığınız türlerin dişilerini alın oranlar iyi değil.
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2007 15:59
Hayırlı olsun Meryem Hanım. Umarım kayıpsız devam edersiniz. Şu erkek dişi oranına bir daha bakın derim.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2007 23:23
Oranların iyi olmadığının farkındayım. Ama henüz huzursuzluğa rastladığımı söyleyemem. Böyle devam etmeyi düşünüyorum. Balıklarımın sağlığıyla oynamış olur muyum?
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2007 13:30
Yunus,sarı prenses,bulabilirsniz mavi prenses çok güzel olur....
Ayrıca bende 5 er tane yavru alarak bakmaya başlamanı size daha çok keyif verecektir....
Ayrıca bende 5 er tane yavru alarak bakmaya başlamanı size daha çok keyif verecektir....