Yeni başladım tavsiyeleriniz?
MERABA HERKESE BEN DE BU İŞE YENİ BAŞLADIM ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU:)
150 LT Bİ TANKIM VAR VE ŞUAN 4 TANE LEPİSTESİM 2 TANE BETAM 1 TANE 3 BENEKLİ 2 TANE MOLİ 1 TANE PLATİ 1 tane Frenatus 1tane kristal köpek balğım 2 tane de melegim var bunları ben almadım eve gelen elinde balıkla geliyor napıcağımı şaşırdım eniyisi aranıza katılıp yardım istemek oldu şimdiden herkese teşekkürler ne yapabilirm bana yardım edin lütfen
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Erkan Bey canlı doğuran yapacaksanız ,beta,melek,kristal köpek balığını çıkarın derim.Franetus beslemedim bir bilgim yok.Zaten lepisteslerinizin yavrulamasıyla 150 lt zamanla dolacaktır.Saygılar.
FRANEUTUS HAKKINDA BİLGİ:
[QUOTE=baatur]Madem herkes elinde balıkla geliyor ciklete gecin gelenlerin ciklet getirceğini sanmıyorum cünkü canlı doğuranlar daha ucuz.Böylece gelen canlı doğuranlar cikletlerinize canlı yem olur[/QUOTE]
Aman siz genede farklı yemler kullanın ,canlı doğuranlarada hak ettiği yeri verin.
[QUOTE=baatur]Madem herkes elinde balıkla geliyor ciklete gecin gelenlerin ciklet getirceğini sanmıyorum cünkü canlı doğuranlar daha ucuz.Böylece gelen canlı doğuranlar cikletlerinize canlı yem olur[/QUOTE]
Amaç yaşatmak değil mi arkadaşlar?
çok teşekkür ederimm tekrar..
şuan bitane hamile lepistes geldi heran dogurabilir dediler ne yapmalıyım bana yol gösterirseniz çok sevinirim
burada ben 17 yaşındayım erkan bey filan samimiyetiniz için teşekkürler
ben lepistes besledim.ama daha sonra ciklete çevirdim.ben ciklet bakın derim.lepisteslerden sadece 2 yavru alabildim.hala yaşıyorlar.canlı yaruladığı için önceden yavruluğa ayırmak gerekiyor.ayırmazsanız afiyetle diğerlerine yem oluyor.yavruluğa aldığınızdada stresten ölebiliyolar.sağlıklı balıklar.
lepistesim dogurdu gece kendim yaptıgım yavruluga almıştım sabah bi baktım büssürü yavru var sonra 1 saat kadr daha bekledim ve anneyi ayırdımm şimdi ne yapmalıyım yavruları nasıl saglıklı tutabilirim nasıl besleyebilirim??