Yeni Akvaryumum(Resimli) yeni resim eklendi
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 21:48
Fotoğraf:
Boyut (cm):80x33x48
Kapasite (litre):Bombeli olduğu için yaklaşık değer:135 litre
Canlılar:2 sp , 2 snow prenses , 7 mavi imparator
Malzemeler: Beyaz silis kum , atman 100 watt ısıtıcı , 10 watlık pembe lamba , atman 1500 L/h iç filtre
Akvaryum Bakımı: Haftada 1 kez % 30 su değişimi ve dip çekimi
Kullanılan Yemler: Tetra yemi , Discus yemleri , Ciklet bitkisel yemleri ...
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: İlaç yoktur. Sadece su değişimlerinden sonra bir miktar kaya tuzu.
erdem2591 2012-04-22 09:47:50
Boyut (cm):80x33x48
Kapasite (litre):Bombeli olduğu için yaklaşık değer:135 litre
Canlılar:2 sp , 2 snow prenses , 7 mavi imparator
Malzemeler: Beyaz silis kum , atman 100 watt ısıtıcı , 10 watlık pembe lamba , atman 1500 L/h iç filtre
Akvaryum Bakımı: Haftada 1 kez % 30 su değişimi ve dip çekimi
Kullanılan Yemler: Tetra yemi , Discus yemleri , Ciklet bitkisel yemleri ...
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: İlaç yoktur. Sadece su değişimlerinden sonra bir miktar kaya tuzu.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 21:53
Arka fonu değiştir.Akvaryumdaki yapay maddeleri çıkartırsan onların yerine doğal kayalar koyup arka fonu mavi veyahut siyah yaparsan güzel olur.
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2012 00:15
Akvaryumunuz hayırlı olsun.Akvaryumdaki yapay bitkileri çıkarın ve bolca doğal kaya ile balıklara mağaralar şeklinde yuvalar yapın.Arka fon hiç uygun olmamış,üç boyutlu mavi renkte derinlik katan fonlardan kullanırsanız beyaz renkli kum ile çok hoş duracaktır.
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2012 19:56
Arka fonu düz bir renk yapabilirsiniz yada böyle çok karışık olmamak şartıyla dekoratif bir şey koyabilirsiniz birde akvaryuma kaya yada taş ekleyin fakat fazla değil çünkü, akvaryum un hacmi zaten küçük birde taş kaya dersek hacim düşer 100 litre ye buda balıklarınız için hiç uygun bir şey olmayacaktır. Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2012 21:01
Akvaryum fon kağıdını açık okyanus mavisi gibi açık bir renk seçerseniz, akvaryumunuz renklenecektir diye düşünüyorum. Bu arada bir kaç kaya veya gemi motifi tarzında dekor koyarsanız daha iyi olacaktır.
Sağlıklı Balıklar
Sağlıklı Balıklar
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2012 13:37
Kaya arıyorum fakat akvaryumcuların hiçbirinde bulamadım.Eğer kaya bulursam güzel bir dekor yapmayı düşünüyorum.Yorumlarınız için teşekkürler...
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2012 14:02
balık sayısı gayet güzel fazla arttırmayın,yapay bitkileri çıkartın anubias veya amazon 2 adet yeterlidir.
kayalardan küük mağaralar oluşturduğun zaman akvaryumun harika olacaktır.selamlar