Yeni akvaryumumla karsınızda
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2010 17:11
Fotoğraf:
Boyut (cm):100.50.50
Kapasite (litre):250
Canlılar:Sarı prenses(8 dişi 2 erkek)
Malzemeler:İç filtre-dıs filtre-ısıtıcı-
Akvaryum Bakımı:Haftada 1 kere dip çekimi %30 su değişimi
Kullanılan Yemler:Sera discus granulant(renklendirici onceden kaldı arada veriyorum.)JBL NovoStick M proteinli)
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:AZOOsuper bakteri kültürü(11in1)-AZOOyosun giderici-AZOOberraklastırıcı-AZOOsu hazırlayıcı-AZOO
NOT:balıları aldıgım 2 gün oldu daha alısamadılar insan grunce kacıyorlar:D
Gökay 2010-03-31 17:13:02
Boyut (cm):100.50.50
Kapasite (litre):250
Canlılar:Sarı prenses(8 dişi 2 erkek)
Malzemeler:İç filtre-dıs filtre-ısıtıcı-
Akvaryum Bakımı:Haftada 1 kere dip çekimi %30 su değişimi
Kullanılan Yemler:Sera discus granulant(renklendirici onceden kaldı arada veriyorum.)JBL NovoStick M proteinli)
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:AZOOsuper bakteri kültürü(11in1)-AZOOyosun giderici-AZOOberraklastırıcı-AZOOsu hazırlayıcı-AZOO
NOT:balıları aldıgım 2 gün oldu daha alısamadılar insan grunce kacıyorlar:D
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2010 17:21
Tankın çok güzel gözüküyor.Balıklarında maşallahı var.Bol bol yavru alırsın inşallah.Yanlız o yapay bitkiler çok göze batıyor.Aslında çıkarsan onları akvaryumdan daha güzel olacak.Tabi bu benim şahsi görüşüm.Burda önemli olan senin zevkin ve bakış açın. İSTAVRİT 2010-04-08 13:53:21
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2010 21:30
Soldaki bitkiler,öndeki batık gemi ve sağdaki oyuncak biblolar çıkarsa ve son olarak arkaya mavi bir arka fon koyarsan bence daha doğal ve güzel olur. 10.KÖY 2010-03-31 21:31:06
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2010 14:10
Zevkinize saygı duyuyorum. Ama akvaryum çok göz yoruyor bence daha sade yaparsanız daha iyi olur köşelere yığma şeklinde yaparsanız orta alanıda boş bırakırsanız daha güzel olabilir. Arka plan olarak ya mavi yada çok iyi bir kaya resmi olabilir.SAYGILAR..
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2010 14:28
Orkun bey
http://www.akvaryum.com/Forum/cinsiyet_ve_tur_belirleme_f38.asp konunuzu buraya açarsanız daha faydalı olur.
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2010 14:35
Balıklar için yeterli yüzme alanı var demişsin ama ben rahat çiftleşebilecekleri bir kum alan bile göremedim. Arkadaşların dediği gibi yapay olanları çıkarıp elindekilerle yanlardan geriye doğru bir derinlik hissi verecek şekilde taşlardan dekore edersen daha iyi olacaktır. Balıklarınında hoşuna gidecektir eminim.