yeni akvaryumuma balık türü
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2007 22:34
http://slm ben baska türlü yazmayı beceremedıım için boyle yazdım şimdiden özür diliyorum. yeni akvaryumuma balık secmedkte zorlandım biraz ama sonunda kararımı verdim sp ve frontosa beslemeyı dusunuyorum ama bunlarla beraber sarı imparator ve pangasıus da beslemeyi istiyorum sizce hepsi beraber geçinirlermi hepsinin davranıs biçimleri barıscıl cvaplarnız içn şimdiden teşekkürler< id=kpfLog style="DISPLAY: none" ="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" =destroy>
>
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2007 22:52
Uğur Bey pangasus bu dediğiniz balıklarla yaşayamaz. Yine aynı şekilde frontosa ve sarı prensesle beraber yaşayamaz. Frontosa tek halinde beslenirde çok iyi sonuçlar alabilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2007 22:55
Uğur Bey bence sp besleyin çok güzel bir balık ve bi albenliği var o balığın ( tabi bana göre) istediğiniz balıkları sağlıklı beslemekte önemlidir
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2007 01:51
Beslemek istediğiniz balıklar uyumsuz balıklardır.Balıklarınızı seçerken araştırma yapmanızı öneririm.Frontosa beslemek istiyorsanız yanlarına farklı tür koymamanız önerilir.Pangasius sizin yazmış olduğunuz diğer balıkların hiç biriyle olmaz.S.prenses ve S.imparator beraber olabilir.Bunlardan önce daha büyük önem taşıyan bir durum var,akvaryumunuz kaç lt ? Akvaryum boyutunuza göre iyice araştırma yaptıktan sonra size hitabeden balığa karar verin ve besleyeceğiniz türü seçin derim.
Saygılar
Saygılar
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2007 11:14
Öncelikle frontosalar sarı prensesler gibi yeme çok iştahlı değildirler.Bu iki tipi bir akvaryumda beslemeye kalkarsanız frontosalar yemlenme konusunda biraz sıkıntı çekeceklerdir.İllakide frontosa diyorsanız yanında kalvus besleyebilirsiniz.İkiside aynı bölgenin balıkları olduklarından sıkıntı çekmeyeceklerdir