Yeni akvaryumum ve malzemelerime tür tavsiyesi.
Yaklaşık üç dört haftadır forumda dolanıyorum gerek yapılan akvaryumlar gerek değerli forum üyeleri beni acayip şekilde iştahlandırdı.Sekiz dokuz yıldır 25 litrelik bir akvaryumda lepistes besliyordum oda akvaryum boş durmasın diye besliyordumŞimdi yedi sekiz ay sonra askere gideceğimden fazla büyük bir akvaryum almadım ama inşallah işimi görür. Akvaryum boyutu 90 40 26.Bende olan hiç kulanmadığım 1000 lt kapasiteli iç motor ve 300 w lık ısıtıcı var resimlerini koydum ayrıca .Bir batık gemim 1 tane hazır ağaç kökü ve akvaryumcudan aldığım beyaz karışık kum var sizce bu malzemelerle ve akvaryumla hangi türü beslesem güzel olur. Ben malawi türlerinden 1 çeşit olsun diye düşünüyorum ama hiç bakmadım şu zamana kadar! Malawi türlerinden pek büyümeyenlerinden olabilir diye düşündüm. Siz ne dersiniz ne tür malawi türü beslesem hem yavru alırım hem daha güzel sağlıklı balıklar yetiştiririm.Saygılar
http://img516.imageshack.us/my.php?image=p1010056jl3.jpgÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılar[/QUOTE]