Yeni Akvaryumum
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2013 15:07
Fotoğraf:
Boyut (cm):70*30*30
Kapasite (litre):
Canlılar:sarı prenses 1 adet çöpçü
Malzemeler:iç hiltre hava motoru ısıtıcı
arkadaşlar sp bakıyorum yeni başladım 4 adet dişi 1 adet erkek balığım var bir kaç sorum olucak
bewildred 2013-12-11 15:10:04
Boyut (cm):70*30*30
Kapasite (litre):
Canlılar:sarı prenses 1 adet çöpçü
Malzemeler:iç hiltre hava motoru ısıtıcı
arkadaşlar sp bakıyorum yeni başladım 4 adet dişi 1 adet erkek balığım var bir kaç sorum olucak
1: ışıklandırmayı mor yapmak istiyorum veya led olursa nasıl yapmam lazım
2:akvaryum bakımını nasıl yapmalıyım
3:ışığı gece açmıyorum akvaryumcum balıkların uyuması gerektiğni söyledi sizce durum ne?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2013 15:18
Akvaryumunuz güzel döşenmiş sistemi uygun gözüküyor mor led ışıgını bende kullandım bi problem olmaz temizliği için suyun %10 unu veya %20 sini değiştirin balıklara dokunmayın akvaryumun içinde kalsın düzenli olarak haftada bir yada iki haftada bir yapın bu işlemi.Dibin pisliklerini çeken hortumunuz varmı?Varsa suyu değiştirdiğiniz zamanlarda yerdeki pislikleri çekin.
EsİlAGuLüBb 2013-12-11 15:18:55
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2013 15:18
Öncelikle hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin. sorularına gelince haftalık 4/1 su değişimi yap.Yemlemeyi fazla yapma yani fazlası akvaryumda kalmasın.Gece ışık açma(keyif yapma dışında :) ) , mor ışık hoş duruyo led yapmana gerek yok böyle gayet iyi
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2013 18:02
Akvaryum bencede böyle iyi fakat tavsiyelerim olacak...
-Yemlemeyi günde 2 kez ve çok az vererek yapın
-Işık böyle iyi bencede
-Çöpçüyü çıkartın derim yoksa spler kısa zamanda parçalar onu ,çöpçü yerine büyük bi vatoz alabilirsiniz
-Arka planı ise düz renk mavi veya siyah yapın derim... ya da linkte ki fon güzel olur...
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2013 07:16
Forumda ledle ilgili bilgiler mevcut ayrıca yapımıda basit, malzeme olarak 12 v adaptör,1 veya 1,5 metre silikonlu Led ve Anahtar ,İç dekor gerçekten güzel olmuş malavilerin sevdiği oyuklar mevcut,sağlıklı balıklar