Yeni Akvaryumum için arka pilan önerisi.
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2011 23:13
Yeni yaptıracağım moba akvaryumu 200 110 60h için birkaç tane digital arka pilan resimi buldum internette,sizce hangisi daha güzel olur?benim istediğim,hem Mobalara yakışacak bir arka pilan hemde akvaryumuma derinlik katsın istiyorum.Yardımlarınızı ve görüşlerinizi esirgemezseniz sevinirim.Saygılar.
Şimdilik benim seçtiğim fonlar bunlar.Eyer sizlerin elinde daha güzel ve değişik fonlar varsa onlarıda paylaşırsanız sevinirim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2011 01:35
Mavi insanın gözünü yoruyor. alpi_313 2011-12-23 01:36:30
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2011 12:45
[QUOTE=by_yeg]Abi bu seçenekleri netten mi buldun yoksa herhangi bir sitede falanmı? bende arka fon alacağım da :)[/QUOTE]
[QUOTE=efedeniz]Buda muhteşemmiş : [/QUOTE]
Bu fonları netten buldum.Yaklaşık 4-5 gün araştırma yaptım ve içlerinden eledim.
[QUOTE=efedeniz]Buda muhteşemmiş : [/QUOTE]
Aslına bakarsanız bu fonu bende beyendim,ancak akvaryumla bütünlük oluşturması açısından fondaki kum rengi ile akvaryumda kullanacağım kumun renginin aynı olması gerekiyor.Sizin bildiğiniz bir yerde bu fondaki kumun aynısından varmı?
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2011 15:20
[QUOTE=by_yeg]Abi netten buldun da satılan bir site falan varmı? benim acil almam lazım :) [/QUOTE]
Acil ihtiyaç duyuyorsanız,netten underwater yazın,çıkan resimlerden sol tarafta büyük boy olanları taratın. Harici bir belleğe kayıt edin ve herhangi bir reklamcıya götürün. Dilediğiniz malzemeye baskı yapabilirler. Tankın içine yapıştıracaksanız su bazlı olanı seçin. Çıkacak fiyat 20-50 tl arasında olacaktır. Kolay gelsin