yeni akvaryum ve tavsiyeler
öncelikle şuanda konuyu doğru yere açıp açmadığımı anlayamadım daha uygun bir yer bulamadım yanlışım varsa affola.
arkadaşlar yeni akvaryum kurulumu yapmayı planlıyorum yani yeni akvaryum yaptırıcam camcıya bana maliyeti ne olur bu akvaryumun size bunu sormak istiyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
ölçüler:
100cm*40cm*60cm*8mm.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
İlk defa akvaryum yaptırıyorsanız akvaryumdan önce sehpasını ve kapağını düşünmenizi öneririm ayrıca 60 cm yükseklik için cam kalınlıgı biraz riskli 50 cm e düşürürseniz akvaryumun güvenirliliği artacaktır. Benim düşüncem 60 cm yükseklik sarı prenses için bence fazla akvaryumda çok boş yer kalacaktır balıklar genelde orta ve alt tarafta yüzmeyi sevdikleri için. Camcıya akvaryum yaptırmak pek maliyetli birşey olmayacaktır bence en son düşünceniz bu olmalı.
Kayalarla mağaralar oluşturacak şekilde dekor yapmalısınız kayaların suya salınım yapmayan cinslerden olmasına ve kenarlarının fazla keskin olmamasına özen göstermeniz yeterli.
Kayalarla mağaralar oluşturacak şekilde dekor yapmalısınız kayaların suya salınım yapmayan cinslerden olmasına ve kenarlarının fazla keskin olmamasına özen göstermeniz yeterli.
Bende tetra ex 1200 kullanıyorum ses olarak hiçbir sıkıntısı yok temizlik içinde pek sıkıntısı yok ama debisi zamanla düşüyor ex 700 işini görür paran varsa ehim al derim ama o kadarda para verilirmi bir dış filtreye dersen ben vermem
3 4 ayda bir çok aşırı tertemiz yapmadan akvaryum suyu ile temizlemen yeterli olacaktır.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir