yeni akvaryum
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2007 23:10
Arkadaşlar bugün yeni akvaryum aldım 50 lt'lik içinede 3 tane dişi 1 tane erkek ciklet aldım yanına farklı bi tür daha almak istiyorum sizce ne olabilir birlikte uyumlu yaşayabileceği...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2007 23:20
Ya caner bey sitede cikletlerle ilgili bi yazı veya resim falan varmı bilgi edinmek için yardımcı olursanız sevinirim
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2007 23:22
Sait bey siz balıklarınızın resimlerini gösterirseniz daha iyi yardımcı oluruz...Ayrıca balık resimleri
http://www.akvaryum.com/Tatlisu/ bu likte var...
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2007 23:52
Sait bey verdiğiniz bilgi doğrultusunda ne desem yanlış olur..Malawi cikletinden hangi tür çünkü türe göre kapladığı hacimlerde değişiyor net bilgiler verirseniz daha verimli sonuc ve yardımlar alabilirsiniz..Saygılar...
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2007 23:55
İşte onu tam bilmiyorum yarın öğrenirim akvaryumcudan onu ona göre tekrar tavsiyelerinizi alırım teşekkürler Alper ve Caner bey.
Saygılar....Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2007 23:58
50 litrelik akvaryuma fazla ciklet almayınız şimdilik balık sayınız eterli.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2007 19:05
Sait bey balık almadan öncede forumu inceler ve balıklar hakkında bilgi edinirseniz kanımca daha iyi olucaktır .. Ahli ler uygun ortamlarda 18 hatta 20 cm ye kadar büyüye bilen canlılar bunları göz önünde bulundurarak balık almaktansa akvaryumunuzu büyütmenizi tavsiye ediyorum ..
salih1983 2007-05-03 19:06:33
SağLıkLı balıklar ..