yeni akvaryum
Arkadaşlar merhaba;
Bugün bana yeni bir akvaryumgeliyor. Ölçüleri 100*50*50 bu akvaryuma göre dış filitre kullanmam gerekecek ama hangi marka ve model filitre seçeceğimi bilmiyorum. Ayrıca benim küçük akvaryumda 3 Japon, 3 çöpçü ve 2 vatoz vardı, mecburen balık eklemem gerekecek hangi balıkları tavsiye edersiniz? Başka tür balık ekleyemezsem mevcut balıklarımın hangisinden kaç adet daha ekleyebilirim? Saygılar....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ekleyeceğin balıklara gelince Japon besleyeceksen eğer sadece Japon cinsleri eklemeni tavsiye ediyorum. Bu sayıda 3adet Japonun varsa 7 tane daha rahatlıkla ekleyebilirsin.
Arkadaşlar akvaryum 250 lt yapıyor buna uygun dış filtre modellerini bilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. Ayrıca fiyatta önemli tabi.. Yardımlarınızı bekliyorum. Japonun yanında başka balık alamazmıyım? Japon balıklarımı çok seviyorum da vazageçmek istemiyorum. Resimde benim küçük akvaryumum var.
Bence sana tetratec EX-700 ü tawsiye ederim kardeş 130 ytl ye ben aldım bende 200 lt de kullanıyorum hemde iç filtre olmadan çok memnunum tawsiye ederim yine sana kalmış ama
Bende bu konuda baya düşündüm. Atman 3338 ve tetratec ex 1200 arasında baya bocaladım. Bunlara + dolphin in 1600 modeli var .. Atman 3338 i aLdım kredi kartına 6 taksit yaptırdım 130 ytl ..ve memnunum ..
-Sürekli küçük harf kullanmayınız.
-Yazım ve imlaya dikkat ediniz.
Ahmet beyin yazdığı gibi 1e 2d yunus, 1e 4d sarı prenses ve 1e 4d mavi prenses alıcam arkadaşlar ama henüz dış filtre olayını çözemedim. En yakın zamanda onu da halledicem.
iyi akşamlar