yeni akvaryum
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2006 22:08
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ilk sorum sizlere yeni akvaryumum 100 cm uzunluğunda.sizce akvaryuma canlı doğuranlarımı yoksa baş tür balıklarmı koysam?herkez yeni başladığım için lepistes beslememi söylüyor sizce ne beslemeliyim.şimdiden tşk.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2006 22:14
Hepsi ayrı birer zevk yeni başlayanlar illaki canlı doğuran beslemeli diye bir kaide yok fakat takdir edersinizki tecrübe en büyük deneyim biraz araştırmanızı ve hoşunuza giden türleri çıkarmanızı öneriyorum bunları yazarsanız size tecrübe sahibi arkadaşlar daha kolay yardımcı olabilirler benim fikrim ise cichlid beslerseniz sert türleri seçmeniz yönünde zebra vb gibi
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2006 23:03
Mustafa bey balık fiyatları hakkında kesin bir cevap vermek yanlış olur bu yaşadığınız ile göre değişebilir,sitenin canlı satışı ilanlarından balık alabilirsiniz böylelikle akvaryumculardan daha ucuza balık bulabilirsiniz. |
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2006 23:11
[QUOTE=tootpick]sizce ne beslemeliyim.[/QUOTE]
Besleyeceğiniz türe karar vermeniz için önce sahip olduğunuz donanımı değerlendirmek gerekir. Tabi beslemekten sıkılmayacağınız, zevk alacağınız bir türü seçmeniz en güzeli. Tavsiyem site anasayfasında tatlısu canlıları bölümünden bakarak, kafanıza takılanları sorarak seçimizi kendiniz yapmanız.
Sonuçta onlar sizin dostlarınız olacak. Sizin seçmeniz en doğrusu.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2006 12:37
bence çöpçü sürüsü besleyin üste de tetrazon cinsi balıklardan yerleştirebilirsiniz
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2006 18:28
Murat bey canlı doğuranlar hassas balıklardır.Çabuk hastalanırlar.Bence Malawi cichlit ile başlayın ve fazla çeşitden ziyade bir veya iki tür ile başlayın.
Sağlıklı balıklar...
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2006 19:31
american zebrası yeni başlayanlar için uygundur.hem çok dayanıklı hem çok yavru verir hemde ucuczdur malum yeni başlayanlar için balıkların yenisini almak can yakar.