Yeni 400 lt yunus tankım (yeni resimler eklendi)
Kapasite (litre):402
Canlılar:16 adt yunus yavrusu
Malzemeler:iç flitre Fmax:1600L\H (28 w )
Akvaryum Bakımı:haftalık %20 dip çekimi
Kullanılan Yemler:7 çeşit karışık yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:kaya tuzu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhaba öncelikle akvaryumun çok güzel litre olarakda gayet güzel yalnız kayalar pek hoşuma gitmedi açıkcası bu benim fikrim tabi
[/QUOTE][QUOTE=sond]Bulunduğu odaya egzotik bir hava vermiş çok güzel görüntü.. yunus akvaryumuna benzetirsen içini daha ii olur.Allah nazardan saklasın kardeşim[/QUOTE]
Evet adet olarak biraz az o yüzden demiştim bide sade durmuş dekoru elden geçirdiğin zaman emin ol 10 numara bir görüntü olacaktır.Allah nazardan saklasın akvaryumun çok hoşuma gitti.Yanlış anlaşıldıysamda özürdilerim eleştirmek değildi sadece fikrimi söyledim
[QUOTE=demir42]
Evet adet olarak biraz az o yüzden demiştim bide sade durmuş dekoru elden geçirdiğin zaman emin ol 10 numara bir görüntü olacaktır.Allah nazardan saklasın akvaryumun çok hoşuma gitti.Yanlış anlaşıldıysamda özürdilerim eleştirmek değildi sadece fikrimi söyledim
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar sizce dış flitre almalımıyım.elimdeki malzemeler yeterli gelirmi sizce şelale flitrem var dış flitre malzemesi ekledim köşe flitrem var 28 w lık Fmax:1600 L\h yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaşlar sizce bu dekoru kendi tankıma uygulasam nasıl olur
Dip çekimi akvaryumlarda en önemli ve en hassa konudur.Onun için dip çekim pipeti muhakkak kullanılmalıdır yunuslarda kumu kazmayı ve ağızlarına alıp tükürmesini sevdiklerine göre silis ve midye kırığı mükemmel olur.
Dip çekimi akvaryumlarda en önemli ve en hassa konudur.Onun için dip çekim pipeti muhakkak kullanılmalıdır yunuslarda kumu kazmayı ve ağızlarına alıp tükürmesini sevdiklerine göre silis ve midye kırığı mükemmel olur.