Yeni 200 LT Malawi Akvaryumum ( yeni resim ve video eklendi )
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2012 19:52
Bir süredir Japon akvaryumu kurayım diye düşünüp dururken ve hazırlamasını yaparken ani bir değişiklikle cichlid akvaryumumu kurdum
Genel fotoğraf;
Bu resimdeki türü çıkartamadım :) Çok hareketli oldukları ve telefonla çektiğim için yakın foto çekemedim
Akvaryum : 100 * 40 * 50
Kapasite : 200 lt
Malzemeler: Minjang 300w ısıtıcı, Tetra Tec Ex700 Dış Filtre
1e 4d sp, 1e 4d mp, 1 vatoz
İlk defa bu tarzda bir akvaryum kurduğum için önerilerinize de açığım. İki tane daha güzel kaya var elimde fakat çok salınım yaptıkları için suda bekletmek durumunda kaldım
psykhe 2012-11-23 14:05:03
Genel fotoğraf;
Bu resimdeki türü çıkartamadım :) Çok hareketli oldukları ve telefonla çektiğim için yakın foto çekemedim
Akvaryum : 100 * 40 * 50
Kapasite : 200 lt
Malzemeler: Minjang 300w ısıtıcı, Tetra Tec Ex700 Dış Filtre
1e 4d sp, 1e 4d mp, 1 vatoz
İlk defa bu tarzda bir akvaryum kurduğum için önerilerinize de açığım. İki tane daha güzel kaya var elimde fakat çok salınım yaptıkları için suda bekletmek durumunda kaldım
direkt video olarak ekleyemedim malesef link olarak verebildim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2012 20:19
Cihan agabey akvaryuma biraz kaya eklersen daha iyi olur baliklarin turune gelincede mavi prenses diye dusundum ama degil buyuk ihtimalle cunku fotograflardan hic belli olmuyor.
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2012 20:22
Resimleri çekmeye çalışıyorum kaçıyorlar :) İki tane daha güzel kaya almıştım onları da ekleyeceğim fakat suda bekletiyorum salınım yapmamaları için
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2012 12:09
Akvaryumunuz hayırlı olsun. Umarım bol yavrulu gunler sizi bekler :)
Bende de 200lt var. sağ ve sol köşelere girip çıkabilecekleri kaya yığarsanız doğal mağara tadında daha güzel olur. Böylikle sahiplenilecek bir den fazla bölge yaratabilirsiniz.
Ben biraz göze hitap etsin diye şekilli koymuştum şimdi inşaat işçisi gibi etraflarını kazdıkları için strese girmesinler diye değiştiremiyorum. Fakat siz daha yeni koyacağınız için doğal görüntü gibi gelişi güzel koyabilisiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2013 17:57
akvaryumu kurduk kuralı neyseki herhangi bir kaybımız olmadı. resimdeki sp yi takip ediyorumda yeme doğru gidiyor fakat yem yemiyor. ağzı sanki dolu gibi. tecrübeli arkadaşlar bu konuda yorum yapsalar ne güzel olur
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2013 18:29
Merhabalar. Gayet sağlıklı balıklarınız var maşallah. Bu arada sp'nizin ağzı dolu hayırlı olsun simdiden yavrularınız. Sağlıklı günlerde büyütünüz...
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2013 19:18
Teşekkür ederim :) Dün fark ettim de dolu olduğunu emin olayım dedim. 20 gün civarı sürüyordu sanırım değil mi ? Şu an için rahatsız edildiğini görmedim balığın ama farklı akvaryuma almam gerekir mi? gerekiyorsa ne kadarlık bir akvaryum yeter?
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2013 23:24
şimdide olabilir ana tankdaki gibi bir dekarasyon ısı filitre olursa daha iyi olur.
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2013 19:31
Bu kadar kısa sürede ağzı dolu balıkla ile Karşılaşmanız gerçekten hoş olmuş size dahada bi şevk verir.
Ayrıca biraz daha kaya eklerseniz balıkların stresi ve görsellik olarak daha iyi olur.