Yemleme makinesi önerileriniz nelerdir?
Tatil zamanları için yemleme makinesi almayı düşünüyorum. Sizce bu makine nasıl? Bu makineden kullanan var mı? Bildiğiniz kullanışlı uygun fiyatlı makine var mı?
Fiyatı özellikleri falan hepsi hakkında yorumlarınızı bekliyorum
HOPAR OTOMATİK YEMLEME MAKİNASI
KDV DAHİL 42,10 TL KDV DAHİL + Z ARF YEM HEDİYE
Ürün Detayları ve Kullanım
Arkadaşlar yok mu bilgisi olan yada yem makinesi kullanan.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Eheim hangi modelini kullanıyorsunuz? Ben günde 2 defa yemleme yapabilen 30 gün yem stoğu yapabilen birşeyler arıyorum.
Sıradan bir akvaryumcuya girip aletleri kutularından çıkarıp kurcala bence kimsenin bir şey diyeceğini zannetmiyorum eğer oraya almak için gideceksen. Sonuçta bu aletler ileri teknoloji gerektiren makinalar olmadıklarından çok da bir şey bekleme. Ben de seranın makinası var. Gayet sıradan malzemeden yapılma bir sistemi var. Eheim kullanmadım ama aletin görünüşü kaliteli gibi duruyor. Çift hazneli bi yemleyiciye 220tl verilir mi onu kullananlara sormak lazım fiyat performans karşılaştırması için.
Senin gösterdiğin makinada bana anlamsız gelen 12 saat aralıkla günde 2 kere yemleme yapması ki her akvaryumcuda günlük 6 kere yemleme yapan makinalardan var benim gördüğüm bildiğim. Fiyatları da aşağı yukarı bunun kadardır. Ayrıca pil dahil değil demiş o da baya komik çünkü alayında pil oluyor tek ya da iki tane. Bence bunu alma ama yine de sen bilirsin.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sıradan bir akvaryumcuya girip aletleri kutularından çıkarıp kurcala bence kimsenin bir şey diyeceğini zannetmiyorum eğer oraya almak için gideceksen. Sonuçta bu aletler ileri teknoloji gerektiren makinalar olmadıklarından çok da bir şey bekleme. Ben de seranın makinası var. Gayet sıradan malzemeden yapılma bir sistemi var. Eheim kullanmadım ama aletin görünüşü kaliteli gibi duruyor. Çift hazneli bi yemleyiciye 220tl verilir mi onu kullananlara sormak lazım fiyat performans karşılaştırması için.
Senin gösterdiğin makinada bana anlamsız gelen 12 saat aralıkla günde 2 kere yemleme yapması ki her akvaryumcuda günlük 6 kere yemleme yapan makinalardan var benim gördüğüm bildiğim. Fiyatları da aşağı yukarı bunun kadardır. Ayrıca pil dahil değil demiş o da baya komik çünkü alayında pil oluyor tek ya da iki tane. Bence bunu alma ama yine de sen bilirsin.[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
ben 6 günlük tatil için sera tatil yemi attım. 50 litre tanka. içinde 30 tane lepistes yavrusu, 3 çöpçü, 5 neon var.
ama içime sinmedi. anahtarı akrabaya verdim. iki günde bir gidip kontrol edecek ve yemlicek.
bir hatam var m sizce ?