Yavrulukta karides yumurta birakirmi
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2010 01:22
Akvaryum kalabalık olduğundan acaba karidesleri yavruluğa alsam, içine mosslar eklesem, yavru alabilir miyim? Bildigimiz tül yavruluk...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2010 02:34
İşe yarıyabilir zira on numara akvaryum diye bir başlık var dı onda bile yumurtalarını tutuyorsa yavruluktada olabilir diye düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2010 03:09
Bunu bende deneyeceğim şuan 10 gündür karninda yumurta var karideslerimin biraz daha zaman geçince yavrulaga atacam bakalim ne olacak.
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2010 10:34
Karidesinizi koyacağınız yavruluğun içine bir miktar moss atarsanız, karidesiniz rahatlıkla yavruluğa yumurtlar.
Amano karidesinden yavru alan duymadım. Çünkü, Amano lavralarının yaşayabilmesi için bir dönem acı su ve tuzlu su deneyimi yaşamaları gerekiyor. Bunu da yapay ortamda oluşturmak zor.
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2010 13:53
Dikkat edin benim yavrularım tülden direk geçiyorlar. bence çok çok fazla moss koyarsanız hiç kaçıcak delik olmazsa bırakabilirler yoksa bıraksada kaçarlar ve akvaryumda yem olurlar.
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2010 10:27
Arkadaşlar ben denedim kesinlikle tavsiye etmiyorum , direk dtrese giriyorlar bi oyna bi bu yana kaçinip duruyolar bende tekrar akvaryuma saldim , ve sonra yumurtalarini atmiş.