Yavrularını yemeyen türler??
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2006 14:12
Brichardi, daffodil, calvus, leleupi, leptosoma, nigripinnis, tricoti, kum kelebekleri, ancitrus, discus elinde bir sürü seçenek var. Seç birini
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2007 20:52
green terör ve mücevherden kendim yavru aldım yemediler yavrularını brichardi,daffodil,maymun kafa,zebra,discus,kribesiz bunları internette okumuştum sağlıklı balıkar
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2007 21:22
Kesinlikle brichardi tavsiye ederim. ikinci nesle kadar korumaya devam ederler. görünüşleri ve izlenmesi çok zevklidir..
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2007 21:41
Ben de canlı doğuran besliyorum ama daha yavru yediklerini görmedim. Sürekli yavruluyorlar.
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2007 00:55
benim bildiğim malawilerde yavru büyüten yok ama baska tür istersen kribesis derim bende var anne baba öyle bir koruyorki yavrularını görmeniz lazım kribensis olmaz dersen brikardi derim onlarda müthiş balıklar tabi bu benim tercihim...
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2007 14:42
Benim bir tandığımda var zebra ciklet adam 3 haftada bir 150 yavru alıyo ama işte biraz büyük alman lazım erkek ve dişiyi o zmn 3 haftada bir yavru alırsın adam da bir aralar 500 yavru var dı büyüttü ve sattı tasiyem zebra ciklet bendede vardı.
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2007 15:58
Ben İsmail Beyin balıklarının niye yendiğini anladım. İmzasında kılıç beslediğini yazmış. Kılıçlar çok hızlı balıklardır. Ne kadar bitki koyarsanız koyun yiyeceklerdir. Canlı doğuranlarda maksimum çoğalma için moli-plati-lepistes üçlüsünden başka canlı doğuran tavsiye etmem. Bence kılıçlar yavrular için çoğu çiklitten daha zararlı.
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2007 16:16
Brichardi yavrularına asla yemez...
saygılar
saygılar