yavrualımı gerceklesti yorum yapanlara tesekkurler
Fotoğraf:
Boyut (cm): 150*50*60
Kapasite (litre): 450
Canlılar: 3 e-9d sarı prenses/2e-7d yunus/2ad (cınsıyetını bılmedıgım) 25cm ve 12cm vatos/1ad 20cmlık cichlid çöpçü/ 1e 1d tanganika zebra ve birsürü 3-4cm lik yavruları/ 3e 1d aysmen(aysmenlerimin 3 ü 5 cm likti aldığımda cinsiyetlerini bilmiyordum)
Malzemeler: 2 adet dış filtre (lifetech P835), 100w ısıtıcı,2 çıkışlı şarjlı hava motoru (Rs Electrical RS-12000) , 50 cmlik hava taşı, 1 mavi 1 beyaz aydınlatma florasan, silis kum çeşitli kayalar,kırmızı mercan ve süsler
Akvaryum Bakımı: Haftada bir kez 3 te 1 su değişimi-2 haftada bir dip çekimi.
Kullanılan Yemler: Tropical marca hem bitkisel hemde hayvansal yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Aquamaster malawi-tanganika tuzu
Dostlar ben bu cichlid türüne geçen sene başladım kısa sürede öğrenmek için çok uğraştım. Akvaryumculardan da forumlardan da yavru almak hakkında çok bilgi aldım. Su değerlerim çok normal ve balıklarım çok sağlıklı olduğu halde zebralar dışında ( ki onlar çok kolay yavru yapıyor) diğerlerindenyavru alamadım. Lütfen öneriniz varsa seve seve dinlerim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Çay ve tarçın kullanabilirsiniz. Ancak önce ilgili konulardaki yazıların tamamını okuyup ardından denemenizi öneririm. Bilgileri tam okumadan kullanmayın. Yan etkileri ve riskleri olabilir.
Aşağıdaki linkten hepsine ulaşabilirsiniz.
http://www.akvaryum.com/Forum/sifali_bitkiler_envanteri_ve_kullanim_uya_k373447.asp