Yavru - Oranda - Telescope
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2014 12:47
[QUOTE=ankaranchu][QUOTE=kralexxx][QUOTE=ankaranchu]Hasan dondurulmuş artemia yı vermeden önce 1 kaç dakika akvaryumdan aldığın suda beklet yoksa yavru balığın içinde şişkinlik yapar oda sıkıntıya sebebiyet verir.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Dediğin gibi yapıyorum abi, ufak pet bardağa koyup akvaryumdan aldığım su ile 5-10 dk çözülmelerini bekliyorum.. Dediğin gibi sanırım yaşadığım kayıplar fazla artemiadan oldu..
Şuan 5 yavru kaldı, 3 tanesinin boyu 1.5-2 cm gibi var neredeyse bakalım hayırlısı. Sende durumlar nedir şu güzel ranchularından yavru almadınmı hala ?
[/QUOTE]
Yer sıkıntısı var yoksa ayıramıyorum pazartesi yumurta döküyorlardı ufak bi kaba 30-40 tane sağdım
bu gün çıkarlar 15-20 tane hepsi bu.
Ankarada olsam başına çökerdim abi yumurta yumurta diye..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2014 12:51
Paketleme çok muntazam inşallah sorunsuz ulaşırlar yeni evlerine. Kapakta hava alabilecek yerleri varmı acaba zira başka balık olsa dayanırda japonlar çok oksijen tüketiyor.
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2014 13:08
Umut herşey için teşekkür ederim.İlgi ve alakan 10 numara.Paketleme 10 numara.Zahmet verdim sana hakkını helal et.Balıklar elime ulaşınca görüşürüz yine Allah'a emanet ol
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2014 14:05
[QUOTE=Engin19]Paketleme çok muntazam inşallah sorunsuz ulaşırlar yeni evlerine. Kapakta hava alabilecek yerleri varmı acaba zira başka balık olsa dayanırda japonlar çok oksijen tüketiyor.[/QUOTE]
Sularını 2 gündür extra havalandırmaya çalıştım hem şelaleyle hemde hava motoruyla, bidonada amonyak giderici damlattım herhangi bir zehirlenme olmasın diye .
[QUOTE=muratcem55]Umut herşey için teşekkür ederim.İlgi ve alakan 10 numara.Paketleme 10 numara.Zahmet verdim sana hakkını helal et.Balıklar elime ulaşınca görüşürüz yine Allah'a emanet ol[/QUOTE]
Sorun değil benim yaşadığım sorunları yaşatmamaya çalışıyorum o kadar
Sularını 2 gündür extra havalandırmaya çalıştım hem şelaleyle hemde hava motoruyla, bidonada amonyak giderici damlattım herhangi bir zehirlenme olmasın diye .
[QUOTE=muratcem55]Umut herşey için teşekkür ederim.İlgi ve alakan 10 numara.Paketleme 10 numara.Zahmet verdim sana hakkını helal et.Balıklar elime ulaşınca görüşürüz yine Allah'a emanet ol[/QUOTE]
Sorun değil benim yaşadığım sorunları yaşatmamaya çalışıyorum o kadar
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2014 14:58
Umut ölen yavruları akvaryumdan nasıl ayırıyorsun ? Ayırıyor musun ?
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2014 19:43
[QUOTE=YunusEmreYUCE]Umut ölen yavruları akvaryumdan nasıl ayırıyorsun ? Ayırıyor musun ?[/QUOTE]
Ölen balık olmuyor olsada hava hortumuyla dip çekimi yaparken toplanır.
Ölen balık olmuyor olsada hava hortumuyla dip çekimi yaparken toplanır.