Yaş Bilgisi
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2008 18:27
Eline sağlık Refet, en azından artık kardeş olmayacağım
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2008 19:09
Güzel bir düşünce. Umarım özellikle ö.m'lerde işe yarar hatta ö.m. atılırken ekranın bir tarafında kocaman belirmesi gerekiyor. Bende "hocam" olmaktan kurtulacağım
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2008 19:17
Elinize sağlık Refet Bey. Güzel bir çalışma olmuş.
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2008 20:10
Refet abi çok güzel bir uygulama yapılmış fakat bu bizim yaşımızdakiler için pek iyi olmayacak gibi geliyor belkide yanılıyorumdur. Çünkü forumda bir şey yazdığımız zaman yaşa bakıp ''aaa! bu çoçuk ne bilirki saçmalıyor'' gibisinden olabilir geçenlerde böyle birşey ile karşılaşmıştık.Çünkü bazıları yaşım büyükse herşeyi ben bilirim gibisinden cevaplar veriyor.
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2008 20:14
[QUOTE=aLkIn41]Refet abi çok güzel bir uygulama yapılmış fakat bu bizim yaşımızdakiler için pek iyi olmayacak gibi geliyor belkide yanılıyorumdur. Çünkü forumda bir şey yazdığımız zaman yaşa bakıp ''aaa! bu çoçuk ne bilirki saçmalıyor'' gibisinden olabilir geçenlerde böyle birşey ile karşılaşmıştık.Çünkü bazıları yaşım büyükse herşeyi ben bilirim gibisinden cevaplar veriyor.[/QUOTE]
Doğru doğrudur, yanlış ise yanlıştır. Beyaz duvar ise beyazdır kimse siyah diyemez. Bu drumun yaşla alakası yoktur...
Doğru doğrudur, yanlış ise yanlıştır. Beyaz duvar ise beyazdır kimse siyah diyemez. Bu drumun yaşla alakası yoktur...
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2008 20:16
[QUOTE=aLkIn41]Refet abi çok güzel bir uygulama yapılmış fakat bu bizim yaşımızdakiler için pek iyi olmayacak gibi geliyor belkide yanılıyorumdur. Çünkü forumda bir şey yazdığımız zaman yaşa bakıp ''aaa! bu çoçuk ne bilirki saçmalıyor'' gibisinden olabilir geçenlerde böyle birşey ile karşılaşmıştık.Çünkü bazıları yaşım büyükse herşeyi ben bilirim gibisinden cevaplar veriyor.[/QUOTE]
Bu tip boşlamaları önemsememek gerekir. Sonuç olarak mesela sen herhangi bir konuda bilginden eminsen, kaynakların varsa bilgini aktarırsın. Karşındaki insan bunu algılar veya algılamaz o onun problemi. Tamam biraz incitici olabilir. Bazen insan bunu kendine yediremez ama sonuçta ne kaybedersin ki? Bu tamamen bu şekilde yorum yapan kişinin kaybıdır. Bu tip örnekleri farklılaştırabiliriz de. Bir de seni takdir edebilecekleri düşün. Verdiğin bilginin doğruluğunu fark eden insanlar da yaşına bakıp; "Aaa bak çok genç olmasına rağmen gayet doğru biliyor." diyebilir. Sonuç olarak bence güzel bir uygulama.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2008 20:17
[QUOTE=seyyah312]
Benim de aynı derdim vardı. Ya "Dostum" ya "Hocası" oluyordum 22-23 yaşındaki bir kardeşimizin yada "kardeşi". Cevap olarak bilgilerimi kopyalayıp gönderdiğim de oldu. Güzel bir uygulama olmuş ama TC kimlik girmeyenlerinki görünmüyor. Zamanlar bir sorun olmadığını ve olmayacağını anlayan arkadaşlarımız da gireceklerdir TC kimlik numaralarını herhalde. Tekrar teşekkürler ve selamlar...
Güzel bir düşünce. Umarım özellikle ö.m'lerde işe yarar hatta ö.m. atılırken ekranın bir tarafında kocaman belirmesi gerekiyor. Bende "hocam" olmaktan kurtulacağım
[/QUOTE]Benim de aynı derdim vardı. Ya "Dostum" ya "Hocası" oluyordum 22-23 yaşındaki bir kardeşimizin yada "kardeşi". Cevap olarak bilgilerimi kopyalayıp gönderdiğim de oldu. Güzel bir uygulama olmuş ama TC kimlik girmeyenlerinki görünmüyor. Zamanlar bir sorun olmadığını ve olmayacağını anlayan arkadaşlarımız da gireceklerdir TC kimlik numaralarını herhalde. Tekrar teşekkürler ve selamlar...
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2008 20:20
Yaş uygulaması harika bir fikir gerçekten.
5-6 ve üzeri yaş küçük arkadaşlar bazen karşılarındakilerinide kendi yaşlarında sanıyorlar.Tabiki bende küçüklüklerine veriyorum ve güzelce , kırmadan uyarıyorum.
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2008 20:42
Konu ile ilgili duyulan rahatsızlıkdan sonra bu uygulama çok yerinde olmuş teşekkürler.