Yarışmada kullanılan fotoğraf makinaları
Merhaba arkadaşlar,
Yarışmalara katılan arkadaşlar çekim yaparken kullandıkları digital makinalar hakkında bilgi verseler, mesela markası ve modeli hakkında daha iyi olur diye düşünüyorum.Bu fikrimin yarışma kalitesini artıracağından hiç kuşkum yoktur.
Yarışmaya katılırken doldurulan forma küçük bir yer açılabilir.mesela kullanılan fotograf makinası v.b. gibi.
Herkese sağlıklı günler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Değerlendireceğiz.
Saygılar,
[/QUOTE]
Refet bey,
Dikkate aldığınız için teşekkürler.İyi çalışmalar...
[QUOTE=emiir]Bence yarışmalarda cep telefonuyla çekilmiş çok kalitesiz fotoğraflara da yer verilmemeli. [/QUOTE]
Olabilir fakat,insanların bu hobiye olan ilgileri,heveslerini kırmış oluruz.Zaten cep telefonu ile çekilmiş resimler kalitesinden dolayı fazla puan alamıyor.İyi günler...
Bencede fotograf makinalarının adı ve özellikleri hangi ayarda fotograf çektiği belirtilse çok iyi olur çekim yapan tecribeli arkadaşlardan bilgi ediniriz ilk önce ben Saygılar
[QUOTE=Echoe]Ben bu "Akvaryum fotoğrafçılığı" konusunda bir forum bölümü olması hususunda ısrarcıyım halen...[/QUOTE]
Bende Mustafa Bey'e katılıyorum.Bizler nasıl'ki yabancı siteleri gezerken oradaki resimlere imrenerek bakıyorsak onlarda bu siteyi gezerken imrensinler.
Akvaryum fotoğrafçılığı adlı bir forum bölümü açılması bence hem yarışma kalitesini artıracak hemde fotoğraf çekmek için işin püf noktalarını öğretecek bir yararlı bölüm olması açısından iyi olur.
Ayrıca yarışmalara yurtdışı'ndanda katılımlar olur düşüncesindeyim.