YARIŞMA OLCAK MI?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ertu? bey ;
Sadece Forum Yöneticileri ve MODlar de?erlendirsin,diyorsunuz.Ama bu sefer de üyelere haksyzlyk olmayacak my ? Ba?ka bir ?ey dü?ünmeliyiz...
Saygylarymla...
Oylamayla 5 ki?ilik jüri seçeriz... Çok zor de?il bence...
Benim 5 ki?ilik oyum;
1- Refet Ali YALÇIN
2- Metin ÖZKUL
3- Selman Bey
4- Fahri GÖKSEL
5- Ulvi ÖZGENÇ
Daha ba?ka pek çok isim verilebilecek arkada?ymyz da var Serkan Çetinkol, Hulisi Bey vs.. Aklyma gelmeyenler kusura bakmasyn... Burada saydy?ym ve saymayy unuttu?um ki?ilerden juri olu?turabiliriz bence... Açyk oylama... Görüldü?ü gibi herkes sadece 1 kez oy kullanyyor.. En çok oy alan ilk 5 jüri olur... Problem çözülür... Ben jüri olmam, istemiyorum yok... Aday gösterilen adaydyr, olay bitmi?tir... :) Oylama için bir son tarih veririz, ertesi gün foto?raf yollama süreci ba?lar... 1 hafta da yollama süreci olur... Sonuçlar açyklanyr.... Çok i? bitirici gördüm kendimi
Oylamayla 5 ki?ilik jüri seçeriz... Çok zor de?il bence...
Benim 5 ki?ilik oyum;
1- Refet Ali YALÇIN
2- Metin ÖZKUL
3- Selman Bey
4- Fahri GÖKSEL
5- Ulvi ÖZGENÇ
Daha ba?ka pek çok isim verilebilecek arkada?ymyz da var Serkan Çetinkol, Hulisi Bey vs.. Aklyma gelmeyenler kusura bakmasyn... Burada saydy?ym ve saymayy unuttu?um ki?ilerden juri olu?turabiliriz bence... Açyk oylama... Görüldü?ü gibi herkes sadece 1 kez oy kullanyyor.. En çok oy alan ilk 5 jüri olur... Problem çözülür... Ben jüri olmam, istemiyorum yok... Aday gösterilen adaydyr, olay bitmi?tir... :) Oylama için bir son tarih veririz, ertesi gün foto?raf yollama süreci ba?lar... 1 hafta da yollama süreci olur... Sonuçlar açyklanyr.... Çok i? bitirici gördüm kendimi
[/QUOTE]Müthi? bitiricilik Helal olsun size
Ertu? bey ;
Sadece Forum Yöneticileri ve MODlar de?erlendirsin,diyorsunuz.Ama bu sefer de üyelere haksyzlyk olmayacak my ? Ba?ka bir ?ey dü?ünmeliyiz...
Saygylarymla...
[/QUOTE] rütbeye göre de?erlendirdim.Bence haksyzlyk olmaz e?er olaca?y dü?ünülüyorsa sadece Forum yöneticileri oylandyrsyn.saygylarymla...
O zaman i?i sadece mod. arkada?lara yüklemekte hata olur.Üyelerin katkysyyla bir soru bankasy olu?turulur . Sorular ilk önce bütün modlara gönderilir.(veya mod. laryn hepsi sorulara ula?yrlar--neticede en tecrübelilerimiz onlar) Onlar tasnif ederler. Ayryca rütbe sistemi( bazy sitelerde oldu?u gibi) getirilerek soru gönderen üyelere de puan verilerebilir.
Ancak benim ?ahsi görü?üm; BALIKLARIN HUY, DAVRANI? ?EKYLLERY AYNI TÜR ÇERYSYNDE BYLE ÇOK FARKLI OLACA?INDAN SORU BULMADA HAYLY ZORLANILACAKTIR.Sonuçta olu?abilecek bir karga?aya mahal vermemek gerekiyor. Diyorum..yANY BU HYÇTE KOLAY BYR Y? DE?YL...
saygylarymla...