Yarışma Bilgileri
28 Şubat'da katılımlar sona erecek, 7 Mart gecesi ise sonuçlar açıklanacaktır.
- Canlınızın yarışmaya kabul edilip edilmediği ile ilgili bilgi otomatik atılan bir özel mesaj ile size iletilecektir.
- Her üye bir kategoriye en fazla 1 adet canlı ile katılabilir.
- Katılınan canlının üyenin kendi canlısı olması gerekmektedir.
- Yönetim gerektiği zaman üyeden canlının önüne imzalı bir kağıt koyarak fotoğraflanıp, canlının üyeye ait olduğunu kanıtlanmasını isteyebilir.
- Dereceye girenlerden bu imzalı fotoğraf istenecektir. Bu nedenle balığı kaybetme veya satma gibi ihtimallere karşı imzalı fotoyu da katılım fotolarını çekerken aradan çıkarmanızı öneririz.
sponsorluğunda ödüller
malawi 1 plaket+prodac biogran medium 1kg+sabo iç filitre 2000+karbon+hortum+hava taşı
malawi 2 plaket+prodac biogran medium 500g+atman 200w ısıtıcı+hortum+hava taşı
Akvaryum.com'dan ödüller:
Yarışmaya aşağıdaki adresten katılabilirsiniz.
http://www.akvaryum.com/Yarisma/katil.asp
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=ali876]3 tane fotoğraf yükleme var. Zaten 3 foto ile katılabilir en fazla. İmzalı fotoğraf bunlara dahil mi yoksa ayrıca mı upload edicez. [/QUOTE]
En fazla iki foto+ imzalı foto sunucaya yüklenecek. [/QUOTE]
28 Şubat'da katılımlar sona erecek, 7 Mart gecesi ise sonuçlar açıklanacaktır.
- Canlınızın yarışmaya kabul edilip edilmediği ile ilgili bilgi otomatik atılan bir özel mesaj ile size iletilecektir.
- Her üye bir kategoriye en fazla 1 adet canlı ile katılabilir.
- Katılınan canlının üyenin kendi canlısı olması gerekmektedir.
- Yönetim gerektiği zaman üyeden canlının önüne imzalı bir kağıt koyarak fotoğraflanıp, canlının üyeye ait olduğunu kanıtlanmasını isteyebilir.
- Dereceye girenlerden bu imzalı fotoğraf istenecektir. Bu nedenle balığı kaybetme veya satma gibi ihtimallere karşı imzalı fotoyu da katılım fotolarını çekerken aradan çıkarmanızı öneririz.
[/QUOTE]
Sayın site yöneticileri, yarışma hakkında bir kaç sorum olacaktı. Eski akvaryum arayüzünde yarışmalara forum özel üyeleri oy verebiliyordu ve fotoğrafın izlenme sayısını görebiliyorduk. Ben diskus yarışmasına 3 gün önce katıldım. Hala izlenme sayısını göremiyorum ayrıca oy da veremiyorum. Bu sorun hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Sayın site yöneticileri, yarışma hakkında bir kaç sorum olacaktı. Eski akvaryum arayüzünde yarışmalara forum özel üyeleri oy verebiliyordu ve fotoğrafın izlenme sayısını görebiliyorduk. Ben diskus yarışmasına 3 gün önce katıldım. Hala izlenme sayısını göremiyorum ayrıca oy da veremiyorum. Bu sorun hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
[/QUOTE]Merhabalar.
Üyeler tarafından verilen oylar doğrultusunda en çok oy alan katılıma üyelerden gelen oyların katkısı sadece 1'dir. Sonuçta derecelerde büyük önem taşıyan jurilerin oylarıdır...
Teşekkürler