Yardım...co2 devrildi.
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2006 11:18
Yardym..co2 devrildi.
arkada?lar akv içinde tutmu? oldu?um co2 bir miktar akv içine devrildi balyklara ne gibi zarary olr. ilgilerinize ?imdiden te?ekkür ederim saygylarymla.
arkada?lar akv içinde tutmu? oldu?um co2 bir miktar akv içine devrildi balyklara ne gibi zarary olr. ilgilerinize ?imdiden te?ekkür ederim saygylarymla.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2006 13:16
yakla?yk 2 saat oldu herhangi bir belirti rastlayamadym.bir de?i?iklik veya anormallik gözlemleyemedim.ilgilerinize te?ekkürler.
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2006 14:40
Suda öbek öbek beyaz mantarla?ma olabilir. Ama sorun yaratmaz. Sadece uçu?urlar. Su de?i?imi yapmanyz iyi olur. Kötür gözükebiliyor. Bazen benim sistemden CO2 ile birlikte mayada çykyyor. Hava ta?ynyn üstünü kaplyyor. Dedi?im gibi sorun olmaz.
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2006 16:20
saol sinan.çok a?yry deyil sadece yarym çay barda?y kadar.su takviyesi yeni yapmy? idim sanyrym bir zarary olmaz.saygylarymla
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2006 16:48
ayny sey bugunde benim ba?yma geldi. Batyrdy ortaly?y, hemen suyunu de?i?tirdim. Yawrularymda etil alkolden dolayy dengesiz yuzme var,hepsi bu.
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2006 11:39
[QUOTE=sertori]saol sinan.çok a?yry deyil sadece yarym çay barda?y kadar.su takviyesi yeni yapmy? idim sanyrym bir zarary olmaz.saygylarymla [/QUOTE]
Bir süre sonra zaten alkol sudan uçar. 5 karbonlu alkollkere kadar olan alkoller fiziksel halleri gazdyr. Mantarlar için bunu söyleyemece?im. Sadece görüntü kirlili?i.
Saygylar