Yardım ne yapmalıyım ?
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2016 21:50
[IMG]https://www.akvaryum.com/akvaryumum/fotolar/34321_131020162149181.jpg[/IMG]
Öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın bu camı nasıl çıkartıcam yardım edermisiniz ?[:((][:?]
Öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın bu camı nasıl çıkartıcam yardım edermisiniz ?[:((][:?]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2016 21:54
[QUOTE=EmrE][IMG]https://www.akvaryum.com/akvaryumum/fotolar/34321_131020162149181.jpg[/IMG]
Öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın bu camı nasıl çıkartıcam yardım edermisiniz ?[:((][:?][/QUOTE]
Valla ben acemiyim ama ben olsam bir falçatayla kazırdım köşelerinden uzun olan cama doğru iki tarafıda kazırsanız cama zarar vermeden bence basitçe çıkar. Silikonlu sanırım sürgülü bölme değil.
Öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın bu camı nasıl çıkartıcam yardım edermisiniz ?[:((][:?][/QUOTE]
Valla ben acemiyim ama ben olsam bir falçatayla kazırdım köşelerinden uzun olan cama doğru iki tarafıda kazırsanız cama zarar vermeden bence basitçe çıkar. Silikonlu sanırım sürgülü bölme değil.
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2016 22:11
Jilet veya neşter ile silikonla camın arasına girersiniz.Silikonu kesersiniz çıkartırsınız.Dikkat edin ama parmağınızı falan kesmeyin sakın.Özellikle neşter korkunç keskindir.Maket bıçağıda olur ama bıçağın sap kısmı nedeniyle zeminde çalışırken zorlanırsınız.Sonuç olarak sorun halledilir ama biraz uğraştıracak sizi.Öncelikle [B]maket bıçağını [/B] deneyin işe yaramazsa diğer seçenekleri denersiniz.
+1: [T]189569,AbdullahElbsaty[/T]
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2016 22:54
[QUOTE=JapoJupo]Jilet veya neşter ile silikonla camın arasına girersiniz.Silikonu kesersiniz çıkartırsınız.Dikkat edin ama parmağınızı falan kesmeyin sakın.Özellikle neşter korkunç keskindir.Maket bıçağıda olur ama bıçağın sap kısmı nedeniyle zeminde çalışırken zorlanırsınız.Sonuç olarak sorun halledilir ama biraz uğraştıracak sizi.Öncelikle [B]maket bıçağını [/B] deneyin işe yaramazsa diğer seçenekleri denersiniz.[/QUOTE]. Cevabınız için teşekkürler hepsini deniğcem olmadı kırcam artık.
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2016 00:21
Bulaşık teli veya misina ile yavaş yavaş silikonu yarın sonra maket bıcağı ve jiletle devam edin.Çok dikkat etmeniz lazım kolay gelsin.