Yalnız Dev (Pacuymus)
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2010 11:19
2 ay kadar önce Antalyaya giderken Afyonda bir tesiste mola vermiştik. Tesisin ismini unuttum ancak restorant kısmında bulunan akvaryumdaki bu devi görünce çok şaşırdım. Sizlere de göstermek için resmini çektim..
Balık 8 yaşındaymış. 55 cm civarıydı. Bir kaç ay önce tarttıklarında 6,750 kg gelmiş :) Resimde görünen oscarlar da epey iri yetişkin balıklardı ordan bir oran kurabilirsiniz.. Dişleri neredeyse bir çocugun dişleri kadar :) Balık bulunduğu akvaryumda (tahminen 400-500 lt civarı) pek fazla hareket edemiyor ancak ordaki garsonlarla sohbetimde yakın zamanda dev bir akvaryum yapmayı planladıklarını öğrendim.. Umarım bu tosuncuk tez zamanda yeni yerine kavuşur..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2010 13:48
Bu piranha değil siyah pacu......
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2010 15:26
[QUOTE=GuppyKeeper]Bu piranha değil siyah pacu......[/QUOTE]
Mümkündür türü konusunda emin değilim..
[QUOTE=OrdiBuko]Göründüğünden daha heybetli anladığım kadarıyla, güzel [/QUOTE]
Kesinlikle çok daha heybetli.. İlk görünce ufak çaplı bir şok yaşatıyor.. İnsan akvaryuma sokulmaya çekiniyor :)
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2010 15:32
Çapa da tedd ismindeki lokantada da akvaryum köşesi var ve içinde dev bir pacu var ama oradaki akvaryum da dev sayılır.
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2010 16:39
Merhaba
Şey acaba o balığı nerden buldunuz çanakkalede olması imkansız..ve ne zamandır sizde.
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2010 17:06
[QUOTE=Croniqhuman]Merhaba
Şey acaba o balığı nerden buldunuz çanakkalede olması imkansız..ve ne zamandır sizde.
[/QUOTE]
Süpersiniz ya :)
Konuları okumadan mı yorum yapıyorsunuz? Az önce aynı soru öm ilede geldi hayret!...
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2010 18:05
[QUOTE=Croniqhuman]Merhaba
Ben neden imkansız olduğunu da ayrı bi merak ettim?:)
[/QUOTE]Ben neden imkansız olduğunu da ayrı bi merak ettim?:)
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2010 22:48
Benim böyle bir balığım olacak yemi 20cm yukarıdan atarım mazallah elimi de yer...