Xenia ormanı bu sefer benden..! (foto)
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 13:15
Arkadaşlar Davut abiye hem ziyaret hemde tanışma amaçlı bir uğrayım dedim. Gerçektende muayenehane değil sanki müze.. Sağolsun beni kırmayıp biraz xeina verdi. Birde baktım xeina' yı değil, ormanını vermiş. Ben bayağı seyrettim, birazda siz seyredin dedim. (Teşekkürler davut abi, inşallah birgün herkezin deniz akvaryumu olucak... sayende)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 13:58
Gerçekten muhteşem görüntü,ayrıca bir hobici olarak Davut beyi dayranışından dolayı kutlarım. İnşallah bir gün.mustafa34 2007-06-26 13:59:26
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 14:03
Okan bey,
Desenize başlangıç için Davut beye uğrayın diye.Gerçekten süper bir görüntü.
Davut beyin dayanışması ve duyarlılığı;İşte budur. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 14:12
Bence hiç muhteşem bir görüntü değil muhteşemüstü, harika. olağanüstü... bir görüntü.Sağlıklı büyütmeniz dileğiyle.Sizi tebrik ediyorum.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 15:00
İlgilenen herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim. Davut hoca sayesinde oluyor tabiiki bunlar. Bu arada kırmızı yosunları nasıl yapıştıracaktık Davu abi. Unuttumda..
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 15:12
[QUOTE=okans]İlgilenen herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim. Davut hoca sayesinde oluyor tabiiki bunlar. Bu arada kırmızı yosunları nasıl yapıştıracaktık Davu abi. Unuttumda..[/QUOTE]
davoud 2007-06-26 15:16:01
Dersini iyi çalışmadın
Misina ile ufak bir kayaya bağla yakında kendisi yapışır,cama yakın yerleştirki cama yapışsın ve fazla yer kaplamasın,ışığı sever
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 22:09
Davut Abi milleti tuzlu sucu yaptın ben dahil helal olsun sana. Ömer hala gidemedik xenia lar kapış kapış gidiyor bak. Kırmızı mırmızı bişilerde varmış.
Kısa bir hikaye:
Davut abiyle benim ofise kayaları taşıyorduk çuval yırltıldı kayalar yola saçıldı. Yoldan geçen adamın biri Davut Abi ye sordu:
- Napçeniz bunları şelale mi yapıyonus ?
- Davut Abi dedi ki :
Hemde ne şelaleeeeee.
O dayıyı hergün görüyorum burda. 10 dk sonra da şelalemi görüyorum. Harbiden hemde ne şelale.
Davut Abi herkese yardım ediyorsun gösterdiğin bu ilgi ve sevdirici hareketlerle bu hobinin daha fazla paylaşılmasını ve tuzlu sucucuların artmasını sağlıyorsun. Tekrar Teşekkürler.
Saygılarımla
percula 2007-06-26 22:11:59
Kısa bir hikaye:
Davut abiyle benim ofise kayaları taşıyorduk çuval yırltıldı kayalar yola saçıldı. Yoldan geçen adamın biri Davut Abi ye sordu:
- Napçeniz bunları şelale mi yapıyonus ?
- Davut Abi dedi ki :
Hemde ne şelaleeeeee.
O dayıyı hergün görüyorum burda. 10 dk sonra da şelalemi görüyorum. Harbiden hemde ne şelale.
Davut Abi herkese yardım ediyorsun gösterdiğin bu ilgi ve sevdirici hareketlerle bu hobinin daha fazla paylaşılmasını ve tuzlu sucucuların artmasını sağlıyorsun. Tekrar Teşekkürler.
Saygılarımla