www.twitter.com
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 09:35
Arkadaşlar twitter sosyal paylaşım sitesinde akvaryumlarla ilgili aram yaptığımda fazla bir şey çıkmadı.
Burak Bulut 2011-06-27 09:49:37
Farklı sitelerin üye olduğunu gördüm bende sitemiz adına üye isminin alınmaması için akvaryum.com ismi ile hesap açılışı yaptım üye arkadaşlara duyurulur.
Takip etmek isteyen arkadaşlar için linki veriyorum.
Yönetime: Arkadaşlar sizden habersiz üye ismi aldım fakat bunu almamın sebebi başkası tarafından alınmamasıydı dilediğiniz an hesabı sizlere devredebilirim. Anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 12:08
Merhaba,
İlginizden dolayı teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 12:16
[QUOTE=MiSoSiKiaN]Merhaba,
İlginizden dolayı teşekkürler.
[/QUOTE]
Önemli değil Cihan bey yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Arkadaşlar twitter hesabı forum yönetimine teslim edilmiştir.
Bilginize...
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 12:59
Merhabalar
Ben birde facebook'dada sayfa olması gerektiğini düşünüyorum. Biara bakmıştım var ama pek ciddi bir ortam bulamadım. Belkide var ben bulamadım.
SAYGILAR...
Ben birde facebook'dada sayfa olması gerektiğini düşünüyorum. Biara bakmıştım var ama pek ciddi bir ortam bulamadım. Belkide var ben bulamadım.
SAYGILAR...
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 13:24
[QUOTE=guramimania] Merhabalar
SAYGILAR...
[/QUOTE] Merhaba,
SAYGILAR...
[/QUOTE] Merhaba,
http://www.facebook.com/AKVARYUMCOM sitemizin facebook sayfasıdır.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 19:19
Facebook sayfası biraz ihmal edilmiş,en son gönderi 6 Marta ait.
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 10:47
[QUOTE=Dinghani]Facebook sayfası biraz ihmal edilmiş,en son gönderi 6 Marta ait.[/QUOTE] Facebook sayfasından paylaşım yapmayı planlamıyoruz zaten. Eğer paylaşımı oraya kaydırırsak burası ne işe yarayacak? Sizler paylaşımlarınızı facebook sayfamızdan da yapabilirsiniz. Sadece bizim çabamızla olacak iş değil sayfayı güncel tutmak.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2011 20:24
[QUOTE=MiSoSiKiaN][QUOTE=guramimania] Merhabalar
SAYGILAR...
[/QUOTE] Merhaba,
Teşekkür ederim. Çok aramama rağmen bulamamıştım. Okadar çok gereksiz sayfalar açılmışki insan aradığını bulamıyor. akvaryum com. varken başka adreslere hacet yok tabi ama arkadaş listelerine öneri yoluyla akvaryum sevgisini aşılamak, birazda sosyal hava atmak maksatlı aramıştım facebook ta :)) . Yinede çok teşekkür ederim zahmet oldu.
SAYGILAR...
SAYGILAR...
[/QUOTE] Merhaba,
http://www.facebook.com/AKVARYUMCOM sitemizin facebook sayfasıdır.
Saygılar,
[/QUOTE]Teşekkür ederim. Çok aramama rağmen bulamamıştım. Okadar çok gereksiz sayfalar açılmışki insan aradığını bulamıyor. akvaryum com. varken başka adreslere hacet yok tabi ama arkadaş listelerine öneri yoluyla akvaryum sevgisini aşılamak, birazda sosyal hava atmak maksatlı aramıştım facebook ta :)) . Yinede çok teşekkür ederim zahmet oldu.
SAYGILAR...
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 11:25
Arkadaşlar, forumda kayıtlı aktif üye sayısını bilmiyorum ama twitter'da sadece 20 follower var ben 21. oldum.Sayıyı arttırmak,hobiye dikkat çekmek için yapılabilecek bir kaç yol var,bunlar denenmeli mi?
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2011 23:45
Facebook hemen hemen hiç kullanmadım ama (oyun oynamak dışında) bildiğim kadarı ile sitenin RSS beslemesini (http://www.akvaryum.com/rss.xml) oraya ekleyerek facebook sayfasının da güncel kalmasını otomatik olarak sağlayabilirsiniz.
Ocellatus 2011-09-02 23:52:44