www.akvaryum.com
Arkada?lar akvaryum.com ne kadar güzel bir site bende ba?ymlylyk yapty gerçekten okuldan gelir gelmez ba?yna geçiyorum ödevlerim saat11:30 a kalyyor site çok güzel ama i?te ödevler var birde ama onlaryda göze alyyorum sizce budurumdan nasyl kurtula bilirim hatta kurtulmak istemiyorum neyse hani nasyl bu www.akvaryum.com a az girmeliyim onu sa?lyyacak bir ?ey varmy acaba ?imdi aslynda ben bir ?ey buldum zaman çabukta geçiyor kitap okuyorum zaman hyzly geçiyor ama yinede aklymwww.akvaryum.com da kalyyor siz de böyle durumlarla kar?yla?yyormusunuz e?er sizde böyle yapyyorsanyz vede nasyl vaz geçilece?ini biliyorsanyz yani vaz geçmek deilde www.akvaryum.com biraz vakit ayyrma yy nasyl yapyyorsunuz yada sizde benim gibi ba?ymlysymysynyz
saygylar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bende ba?ymlylyk yapty hatta bazy sorunlardan dolayy byrakmayy dü?ündüm ama bilgisayaryn ba?yna geçti?imde elim akvaryum.com sayfasyna gidiyor, tiryakisi oldum ?imdi byrakamyyorum.
Saygylar,
Bence do?ru olany sevdi?in hobilerinden vazgeçmemen. Ancak hobilerini yaparken di?er sorumluluklarynyda yerine getirmelisin.
Bende sana katylyyorum bu site herkesi buraya ba?lyyor ancak hepimizin sorumluluklary var ve bunlary ?imdi yapmazsak sonra geç olabilir.
Çok gençsin ve bu ya?ta hobinin olmasy büyük bir ayrycalyk bence, sakyn byrakma. AMA derslerini de ihmal etmeni hiç istemem.
Çünkü ilerideki amaçlaryna ders çaly?arak ula?acaksyn.
Kyrdyysam kusura bakma bunlar gerçekler.
Saygylar iyi dersler