Virginalis hakkında bilgi
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2007 23:00
Akvaryumcular söylerler,yemleri bir araya karıştırmayın.Bu yemleri ayrı ayrı kullanmanız daha faydalı olacaktır.
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2007 23:03
inan senin yunuslar hakkında yazından çok etkilenmiştim bugün daha da etkilendim hatta sen daha önce akvaryumumun yunuslar için küçük oldugunu söylemiştin o yüzden yunuslarımı sattım
donjua 2007-11-13 23:05:50
teşekkürler reis
ya kusura bakma çok soru sordum ama benim prenseslerin yavrulamama sebebi erkeklerin çokluğumuymuş
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2007 23:18
Selamlar,
Copadichromis virginalis gold benim görüpte aptalca, almayı beceremediğim tek tür.
Bu balıklarla ilgilenirken internette yaptığım araştırmadan hatırladıklarım ; diğer varyetelerine göre nispeten daha uysal oldukları ve yaygın olarak bulabildiğimiz C.Kadango vb. lerine göre daha küçük boyutlu olmaları.
(Gördüğünüz balık linkteki gibi ise benimle ÖM ile temas kurarsanız sevinirim)
Bu arada Reisin katkıları hakikaten tartışılmaz,
saygılarımla,
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2007 20:21
[QUOTE=donjua]inan senin yunuslar hakkında yazından çok etkilenmiştim bugün daha da etkilendim hatta sen daha önce akvaryumumun yunuslar için küçük oldugunu söylemiştin o yüzden yunuslarımı sattım
teşekkürler reis
ya kusura bakma çok soru sordum ama benim prenseslerin yavrulamama sebebi erkeklerin çokluğumuymuş
[/QUOTE]
Tolgahan bey:Yavru alamamanızın sebebi erkek fazlalığıda olabilir.Fazla sayıda erkek ağzı dolu dişiyi rahat bırakmayacaklarından yumurtalarını attırırlar.Bu ve bundan önceki yazdıklarımı uygularsanız sarı prensesten yavru almamanız için hiç bir neden yok.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2007 20:25
[QUOTE=Altuğ]Selamlar,
Copadichromis virginalis gold benim görüpte aptalca, almayı beceremediğim tek tür.
Bu balıklarla ilgilenirken internette yaptığım araştırmadan hatırladıklarım ; diğer varyetelerine göre nispeten daha uysal oldukları ve yaygın olarak bulabildiğimiz C.Kadango vb. lerine göre daha küçük boyutlu olmaları.
(Gördüğünüz balık linkteki gibi ise benimle ÖM ile temas kurarsanız sevinirim)
Bu arada Reisin katkıları hakikaten tartışılmaz,
saygılarımla,
[/QUOTE]
Teşekkürler Altuğ hocam.
Bende virginalis gold varyetesi bulmuştum ama senin linkte eklediğinden değildi,senin linkteki balıktan farklı olarak,vücut kirli beyaz sadece kafasında akması vardı.Açıkçası ben beğenmedim almadım.
Saygılar...