violette reflection-snake skin eş
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2007 20:34
Merhaba,yaklaşık 1 ay önce Ankara suyunda ki sıkıntıdan dolayı 400 yavru kaybetmemin ardından,violette reflecton erkek discusum yeni aldığım snake skine dişi ile yeni yavrular verdi.Böyle güzel bir discusu bana kazandıran Musa Ağır 'a teşekkür ediyorum.200 e yakın 1 haftalık yavrular anaçların sırtında,
tirnerf 2007-11-18 20:35:12
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2007 20:40
Maşallah. Çok güzel bir görüntü. Hayırlı olsun.
lithobates 2007-11-18 20:40:56
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2007 21:44
Aliciğim ben eşlerden yavrulardan çok artık senin fotoğrafçılığına hayran kalmaya başladım, tebrik ederim, güzel görüntü , yavru sayısı tatminkardan öte, bakalım yavrular nasıl çıkar
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2007 21:50
Ali'cim tebrik ediyorum. Keyifle ve sağlıkla büyütmeni dilerim.
Ayrıca Musa'ya da sevgiler ve saygılar, onun esnaflığı her zaman takdire şayan'dır.
Saygılarımla,
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2007 23:28
[QUOTE=Mert_Taşkıran]Ali'cim tebrik ediyorum. Keyifle ve sağlıkla büyütmeni dilerim.
Ayrıca Musa'ya da sevgiler ve saygılar, onun esnaflığı her zaman takdire şayan'dır.
Saygılarımla,
[/QUOTE]
Teşekkürler Mert hocam,Musa bey bize gercekten güzel imkanlar sunuyor.Kendisine tekrar teşekkür ediyorum
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2007 23:28
[QUOTE=tezelh]Ali süperler yavru sayısıda çok iyi tebrikler güle , güle büyütmen dileğiyle.[/QUOTE]
Hasan hocam izinden geliyoruz :)
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2007 23:58
Maşallah,
Sağlıklı bir şekilde büyürler inşallah.
Ali abi ben sizin diskuslardan verirseniz almayı düşünüyorum. Tabi biraz büyüsünler, siz biraz keyfini çıkarın.