Uzmanlar Bölümü Açılsın
Sitemizde hizmet akışının daha profosyonel ve bu işi bilenlerin cevab verebileceği uzmanlar bölmünün açılması nasıl olur?
Balık veya balık türleri hakkında, uzman kişilerin msn adresleri ve bilgilerinin bulunduğu bu linkde faydalı çalışmalar çıkacağına eminim.
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Msn adresleri olmaz. Forum paylaşım için var.
Uzman forumunun açılacağını daha önce duyurmuştuk, yılbaşına doğru açılır.
[QUOTE=tolgao2000]Herkes sorusunu uzmanlara sormak için yığılacak o topiclerde, bence uygun bir yöntem değil, diğer amatörleri de gücendirebilecek bir durum... [/QUOTE]
+1
[B]2168,1[/B] [B]2175,2[/B] [B]2448,3[/B]
İl: Istanbul
Ozaman şöle yapalım tamam forum bir paylaşım sitesi fakat aklından geçenleri söyleyen arkadaş çok var mesela işte ışık kapalıydı ondan herhalde yumurtları dağınık dizmişler falan bence en iyisi konu hakkında daha önce deneyim yaşamış olan kişiler cevap verse çok daha iyi olur bugün bende yardım için büyüklerimden gerek msnden gerekse forumdan yardım almaya açlışıyorum. Fakat onlarda çok yardımcı olmuyorlar nedendir artık bilinmez .Boyunuz kulağa geçermiş lafından mıdır acaba bilemiyorum.
Arkadaşlar uzman forumunda soru ve yanıtlar sadece uzmanlara ait olacak diğer arkadaşlarımız okuyabilecekler sadece. Diğer forumlar şu anki gibi devam edecek.
Saygılar.
Şöyle bir durum olabilirdi, yardım etmek isteyen birileri olacak ama cevap bekleyen bu bilgilere güvenmeyecek örneğin bir konu açılıyor herkes elinden geldiğince cevap yazıyor, arkadaş tutup "yokmu başka cevap yazacak?" diye bir mesaj atıyor bu pek hoş kaçmıyor o yüzden ...
Dikkat ederseniz herhangi bir konu açıldığında herkes samimi ve elinden geldiğince gönlüne göre yardım amaçlı yazıyor. Ancak ne kadarı yararlı o tartışılır. İnsanlar bile doktora gittiğinde illede uzman olsun der.
Yerinde ve doğru teşhis için bence olmalı.
Saygılar.