Uzman akvarist forumu neden ilgi görmüyor
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Çalışması için orayı ittirmemiz gerekir. Kardinal üretmeye çalışacaktım ancak büyük bir başarıyla akvaryumu çatlattım, zaten balıklar üreme belirtisi göstermiyordu konu öyle kaldı. Şimdi siparişler var, salı günü deniz akvaryumum geliyor onun kurulumu, araştırması ile ilgileniyorum, yarışmalar oluuoyr onların oylaması, adres toplama işi, bu hafta okul açıldı o ayrı bir sorun bu kadar şeylere uğraşmaktan çok boşladım dersleri. Fatih Abi'nin durumu da benzer, keşke günler 48 saat olsa ya da uykumuz gelmese...
Yani sıra gelecek, güzel şeyler olacak ama bakalım ne zaman...
Güzel bir bölüm, hobideki bilgi seviyesi benden yüksek olan bu arkadaşlarımdan güzel ve faydalı yazıları bende bekliyorum, ama kulaklarından çekip yazdıramayız :)
Zaman içerisinde güzel çalışmalar olacaktır. Sitedeki makalelerin bu bölümde yer alması, uzman üye olmayan arkadaşlarımızın hazırladığı makalelerin de kontrolden geçip uygun görüldüğünde bu kısımda yayınlanması bölüm canlandırabilir.
Ben de yorum yazmak için böyle bir başlık açmayı düşünüyordum. Diğer başlık amacından sapmış.
Uzman Akvarist Forumu bence şimdilik gereksiz bir bölüm. Aylardır 5 mesaj atılmış. Forum anasayfasının estetiği bakımından kaldırılmasından yanayım.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir