Utangaç balıklarım...
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2007 15:14
40*20*20 özel yapım akvaryumda bir haftadır yavru sarı prenses ve yunus besliyorum. akvaryum tabanı sentetik çim dekor olarak bir kenarda yığılı kayalar var ve küçük bi iç filitre. Ben ilk kez s.p. ve yunus besliyorum bu balıklar beni her gördüklerinde ve çoğu zaman saklanıyorlar(özellikle s.p.) ve sürekli akvaryum tabanında duruyorlar bunlar anormal davranışlarmıdır?
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2007 15:43
Aydın bey,
DoGaN 2007-06-22 15:45:35
Balıklarınız için taban malzemesi seçiminiz yanlış geldi bana.Yunus ve sarı prensesler kumla oynamayı seven türler olması bakımından ,bu seçiminizden hoşlanmamışlar anlaşılan.Akvaryumunuzun tabanına ince kum koymanızı öneririm.Ayrıca akvaryumunuz bu balıklar için (yavru bile olsalar)çok küçük.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2007 17:17
[QUOTE=DoGaN] Aydın bey,
Balıklarınız için taban malzemesi seçiminiz yanlış geldi bana.Yunus ve sarı prensesler kumla oynamayı seven türler olması bakımından ,bu seçiminizden hoşlanmamışlar anlaşılan.Akvaryumunuzun tabanına ince kum koymanızı öneririm.Ayrıca akvaryumunuz bu balıklar için (yavru bile olsalar)çok küçük.
Saygılardogan beye katılıyorum
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2007 17:51
Tüm yanıtlar için teşekkür ediyorum. Boyutlar konusunda haklısınız farkındayım bende en yakın zamanda büyük akvaryuma geçeceğim
Saygılar...