ÜRETİM HANE İÇİN ISITICI
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2013 13:20
Arkadaslar yenı kuracagım mini üretımhanem için ortamı kılıma harıc nasıl ısıta bılırım 15m2 yer yaklasık 25 akvaryum olcak sıtrafor işim bıttı tavan dahıl heryerını köpük yaptım ama sındı cok yakmayan bır ısıtıcı önerırmısınız benım aklıma fakırın fotoda gördugunuz gıbı bır fanlı ısıtıcısı var iş görurmu suzce yada sızın bıldıgınız ısıtılar varsa yardımcı olursanız sevınırım
1000+ 1000 W ısıtma kademesi
Fan
Ayarlanabilir termostat
2 aşırı ısınma koruma devresi
Kontrol lambası
Yanmaz Gövde
Duvar ve ayak aparatı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2013 13:24
15m2 alan demissiniz. 3000 kg tasima kapasitesi olan bir odadan bahsediyoruz,balkon cikmasi degilse eger. 25 tane akvaryum koyucam demissiniz. Akvaryumlar kac kg olucak? Toplam odadaki agirligin 3 tonu gecmemesinde fayda var. bunu dikkate almissinizdir umarim.
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2013 13:35
Yorumunuz için tşk ama benım kurcagım yer zemın kat sadten yanı balkon cıkması yada odaya okadar malzeme olması dedıgınız gıbı sıkıntı yaratır benım ıcın suan nasıl ısıtırım nasıl bır ısıtıcı kullanırım bılgılı arkadaslar yardımcı olursa sevınırım
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2013 14:30
Valla yusuf kardes kılıma düşünmuyorum acıkcası ama bu fakırın fanlı ısıtıcısı iş göürür dıye düşünüyorum termostatlı olması ıyı bakalım arkadaslarımızın yorumlarını alarak bır degerlendırme yapcaz