Tuzlu suyun zamanımı?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bence en uygun ölçü 100x60x50h'dir.Genişlik oldukça avantaj sağlarken yükseklikte ışık konusunda size sorun çıkartmıyor.Sump olmadan tuzlusu yapabilrsiniz,askı tip bir ps ile bu mümkündür.Mesela Bubble Magus Nac5e bahsettiğim ölçülerde bir tank için çok güzel olur.
Uğur bey,80-50-45 le başlasak,sonrada büyük bir tankla devam etsem diyorum.Bu tankda bozulmadan kalır,ileride karantina olarak kullanırım ps tamam(yazdığınız)ı alıcam ışık sistemi için ve dalga motoru için ne önerirsiniz? Saygılar...
Dediğiniz ps forumda bir arkadaşta var (nac5e) olmazmı? akvaryum özellikle küçük ile başlıyorum tecrübe açısından yoksa dahada büyük tanklada başlayabilirim.160 -70-50h nasıl olur?Yukarıdada bahsettiğim gibi elimdekileri kullanmak istemem beceremezsem tatlı suya devam derim diye düşünmemdir.Balıkdan çok mercan, anemon bakmak arzusundayım,saygılar...
Tatlı sudaki akvaryumlarımın hepsini bozmayı düşünüyorum,maliyet yönünden sadece denize harcama yapılacak,bakım olarak aylık nekadar bir tutardan bahsediyoruz elektirik hariç,80-50-45e(nac5e) olmazmı? Saygılar...