turkuaz ledli 200lt malavi
Kapasite (litre):200 - 30 - 20
yavrular: 2, 2,5cm 5ad sp - 6ad iceman - 11ad yunus
lepistesler: 2e 2d 10 yavru
Malzemeler: 200lt için Atman ef-2 800lt/saat - ısıtıcı - hava filtresi ve turkuaz led ışık.
yavrular için: iç motor - ısıtıcı
lepistesler için: pipo filtre
Akvaryum Bakımı: haftada bir dip çekimiKullanılan Yemler: sera vipegran - sera vegetable ve kaz cigeri - lepistesler için pul yem.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
akvaryumunuz hoş gözüküyor ancak arka fon düz siyah yada mavi seçilirse daha güzel bir şey yaratılabilir..ayrıca benim size nacizane önerim portakal çiftini hemen çıkartın..bende karma malawi yapmıştım böyle agresif ve huzursuz balık görmedim..ufacık boyuyla büyüklere bile saldırıyor..akvaryumunuzun huzuru kaçmadan çıkarın derim..saygılar
akvaryumunuz hoş gözüküyor ancak arka fon düz siyah yada mavi seçilirse daha güzel bir şey yaratılabilir..ayrıca benim size nacizane önerim portakal çiftini hemen çıkartın..bende karma malawi yapmıştım böyle agresif ve huzursuz balık görmedim..ufacık boyuyla büyüklere bile saldırıyor..akvaryumunuzun huzuru kaçmadan çıkarın derim..saygılar
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bence bu akvaryuma ince beyaz silis süper gider ve tek tür kaya süper olur uzun dikit olarak.
Gece görünümü çok güzel amagündüz çok karışık olmuş. bence biraz değişiklik yapma imkanınız varsa akvaryum örneklerinden bakarak daha güzel bir dekor yapılabilir.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir