Türkiye'nin En Büyük Malawi Üretim Tesisi (Syf.5 )
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2014 20:08
[QUOTE=aytunvural2003]Onur Bey, benim sorduğum balıkları sorma imkanknkz oldu mu acaba? [/QUOTE]
Aytun bey ne yazık ki bahsettiğiniz tür ellerinde yoktu. Bizzat kendim dolaşarak baktım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2014 20:29
Çok teşekkür ederim ilginiz için.
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2014 22:40
[QUOTE=aQuaLand]Tesisin yeri tam olarak nerede acaba ?
[/QUOTE]
Çanakkale yolu üzerinden Nebiler köyü olarak tali yol ayrılmaktadır. Aynı zamanda nebiler kaplıcası olarak bilinmektedir.
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2014 00:09
çok kaliteli ve güzel bir mekan doğrusu. tekrar tekrar bakmaya doymaz insan
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2014 07:04
Ülkemizin bu tür tesislere oldukça ihtiyacı var, yapan / işleten kişileri tebrik ediyorum. Onur Beye de haberdar ettiği için teşekkür ederim
Yine de böyle bir tesisin ve "imkanların" malawi gibi hobiciler tarafından hali hazırda üretilen / kolay bulunan türler için kullanılmasını yadırgadım doğrusu
Hem onlar hem de bizler için Türkiye'de bulmakta güçlük çekilen / üretilmeyen / az üretilen / sıklıkla ithal edilen vb. türlere doğru bir geçiş yapılmasının gerektiğini düşünüyorum...
Resim ve bilgiler için tekrar teşekkürler
Yine de böyle bir tesisin ve "imkanların" malawi gibi hobiciler tarafından hali hazırda üretilen / kolay bulunan türler için kullanılmasını yadırgadım doğrusu
Hem onlar hem de bizler için Türkiye'de bulmakta güçlük çekilen / üretilmeyen / az üretilen / sıklıkla ithal edilen vb. türlere doğru bir geçiş yapılmasının gerektiğini düşünüyorum...
Resim ve bilgiler için tekrar teşekkürler
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 20:42
Bur da çalışacak elemana ihtiyaç varsa ben gönüllü olurum gerçekten çok güzel vede herkes bu tip yerlere sahip çıkıp destek olmalı
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2014 05:41
Muazzam ve siradisi...Allah emeklerini bosa cikarmasin.
Onur arkadasim sana da cok tesekkur ederim paylasim icin.
Onur arkadasim sana da cok tesekkur ederim paylasim icin.
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2014 12:05
çok iyi paylaşım teşekkürler emeğinize sağlık
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2014 00:06
Malawide sanırım Dikli ilk sırada eminim ikincisi Birand olacak yada geçecek.Tanganikada Bahri var.Amerikancı Ümit .Valla İzmir cennet gibi oluyor ha.Birde 4'ü bir arada düşünün diyeceğim ama en güzeli her türün faklı profesyonelin elinde olması.
pilatin 2014-05-16 00:07:54
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2014 11:19
Aşıklar Şelalesını geçer geçmez ilk vırajın bıtımınde ciftlik fakar gittik gördük işin bittigi yer orası cok guzel malawi saglıklı balıklar guzel renklere sahıpler fakat sordugumuzda petshopun ıkı katı fıyat verıyolarlar sacmalık ciftlikten daha hesaplı alabilmek ıcın gıttık g*tmuze baka baka donduk 300 km yol yaparak ızmırde 1 TL olan 2-3 cm balıklar orda 5 lira ne garıp ınsanlar oraya bellı bı yakıt harcıyarak gıdıyor zaten saçmalık cok tesekkurler cıflık sahıplerıne bızı ıftara kadar beklediler bızde 300km yol yaptık vardık yanlarına ama tesıs guzel gezmıs olduk. Toptan fıyatlarıda tanesı 90-60-35- TLymıs :)Satıla ugrasmıyorlar toptan sadece..ufak bı uretımhaneye gıttıgnde bıle adama 3 tane at dıyosun adam 5 tane atıyor 2 tanesı bedava :) ama kos koca cıflıkte max alcagımız balık sayısı 20 iken bıze cekılen fıyatlar sasırtıcı dogrusu. ama dedıgım gıbı GORDUK GEZDIK BAKTIM GAYET GUZELDI
HAYIRLI ISLER BOL KAZANCLAR BIDE DONUSTE NEBILER KAVSAGINDA KAZA YAPTIK ODA PAHA BICILEMEZ BIZE 3 BIN TL PATLADI GEZI :) NE HAYELLE GIDIYOSUN NE ilE DONUYOSUN..
HAYIRLI ISLER BOL KAZANCLAR BIDE DONUSTE NEBILER KAVSAGINDA KAZA YAPTIK ODA PAHA BICILEMEZ BIZE 3 BIN TL PATLADI GEZI :) NE HAYELLE GIDIYOSUN NE ilE DONUYOSUN..
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2014 02:12
Super otesi ,arkadaşlar bu ise son noktayi koymuşlar.sanirim.
Onur bey emeğimize sağlık.
Onur bey emeğimize sağlık.