Tür vb.olarak ne önerirsiniz?
Şimdi akvaryum 15 litrelik.
2d 1e lepistesim var.
7 yavru lepistesim var. (yeni doğdular)
Bu akvaryumda sizce başka tür mü besleyim? (ama sadece canlı doğuranlardan istiyorum hani beta falan demeyin)
Bir de akvaryumda ;
Bitki var,
Isıtıcı alacağım.
İç filtre var.
Karışık bir kum var.
Başka bir şeye gerek var mı?Varsa lütfen yazın.
Bir de yer dar zaten ama kaya koymam gerekiyor mu?
Şimdiden teşekkürler...
Türkçeye önem veriyoruz.
Lütfen, mesajlarınızda yazım ve noktalama kurallarına dikkat edin.
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Akvaryumunuz oldukça küçük. Bu boyuttaki bir akvaryuma ısıtıcı , bitki ve iç filtreyi de koyduğunuzda balıklarınıza neredeyse hiç yer kalmayacak.
Eğer daha büyük bir akvaryum almanız mümkün değilse yavruları arkadaşlarınıza hediye edip lepistesleri beslemeye devam edebilirsiniz.
Saygılar,
Akvaryumunuz oldukça küçük. Bu boyuttaki bir akvaryuma ısıtıcı , bitki ve iç filtreyi de koyduğunuzda balıklarınıza neredeyse hiç yer kalmayacak.
Eğer daha büyük bir akvaryum almanız mümkün değilse yavruları arkadaşlarınıza hediye edip lepistesleri beslemeye devam edebilirsiniz.
Saygılar,
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılar,
[/QUOTE]Yavrular sorun değil benim için onları zaten akrabalarıma veya arkadaşlarıma veriyorum.Önemli olan lepistes beslemek ve söylediklerinize göre besleyebilirim.Ama bu sene oks ye girecem annemle babam söz verdiler eğer kazanırsam bana 50 lt lik bir akvaryum alacaklar o zaman rahat rahat lepistes beslicem ama şimdilik bununla idare ediyorum.Genede saolun yorumlarınız için.
SAYGILAR...
Aynı sorunu bende yaşıyorum arkadşım benim tankta 40 lt. İstersen Japon besleyebilirsin..birde 50 lt de az bence daha büyük akvaryum almanı tavsiye ederim.Akvaryumun ne kadar büyük olursa balıkların o kadar sağlıklı olur.