Tür tavsiyesi
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 22:17

Yardım lütfen.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 22:22
Akvarymunuz hayırlı olsun ve hiç bi sorun olmaz çok güzel balık seçimi yapmışsınz balıklarnız birlikte çok mutlu yaşarlar ama yaşayan kayadan şüpheliyim :s
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 03:00
Yaşayan kayalar diğerlerine göre daha sert balıklardır.Renk için size Sp,iceman,borleyi,afra cobue gibi uzadıkca gider bu türler renkleri çok güzeldir içlerinden 2 3 tür seçebilirsiniz sayıya dikkat ederek. enginkoc34 2011-11-19 13:03:41
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 16:21
Yaşayan kayalar buyuduklerinde diğer balıklarınızdan daha büyük hale gelebilir. Bu durumda vatozlariniza ve diğer balıklarınıza dikkat etmelisiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2011 00:26
Arkadaşlar saolun bilgileriniz için içinde 6 adet te yunus attım daha tam mavi renkte deil adam renklensin dıye özel yem werdi fayda edermi?
Y
Y
rkadaşlar bide adam dedıki yaşayan kaya balıgına bı kaç dısı daha at harem sıstemı olsun dedı we 3 tane daha dısı attım 1 erkek 3 dısı oldu yasayan kaya
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2011 01:30
Yunuslar için en az 300lt, yaşayan kayalar için ise en az 400lt akvaryum hacmi olması lazım, bence bu iki türü verin yerine elinizdeki kolonileri büyütün 2e 6-7d şeklinde, hem yavru almanız da kolaylaşır.