tür için tavsiye (ustalar bi bakın)
Arkadaşlar öncelikle herkese sağlıklı akvaryumlar. 100*60*60 yada 120*60*60 ölçülerinde bir akvaryum kuracağım. 80*60*40 olan eski akvaryumumda s.prenses ,yunus, papağan, m.ateş vb. malawi vardı, Şimdi s.p.leri ve yunusları yeni tanka alacağım ama yanına maymun kafa, duboisi,tropheus çeşitleri (hangisini tavsiye edersiniz) ? Green terör, kızıl şeytan ve mücevher balıklarından yavru alabileceğim birkaçını koymak istiyorum lütfen yardım edin hangileri olur ? Hangileri olmaz ? Bilgilendirin lütfen .
(İmla kurallarına dikkat edelim.)Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bence asla papağanlarla sarı prenses, yunus gibi balıkları beslemeyin.Çünkü bildiğiniz gibi papağanlar yer tutucu ve agrasif bir balıktır.Özellikle sarı prenseslerinizin üreme döneminde kesinlikle onları rahatsız eder.Erkek s.p. dişiyi bir kovuğa çeker ve çiftleşmeye başlarlar derken papağan hemen yer tutucu bir balık olduğundan onları kovar.O yüzden akvaryumumdan tüm papağanları çıkarmıştım.Bana sorarsan papağan karıştırma.