Tüpcük mü?
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2007 02:42
Arkadaşlar sizce bu sarı prensesimden çıkan şey tüpcük mü?
y_murat 2007-06-14 02:56:55
Ben bu balıgı erkek diye almıştım erkeklerden tüpcük çıkmadıgını bildigim için tereddütte kaldım resmini koydum birde eger tüpcükse nezaman agzına yumurta alır şuan hala duruyor ve resimleri çekeli yarım saat oldu şimdiden herkese yorumları için teşekkür ediyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2007 09:47
Evet gözünüz aydın.. Dişiniz güzel maşallah ama erkeğin baskın ve dişiden büyük olması gerekir, eğer öyleyse yavrular geliyor demektir
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2007 09:59
Evet arkadaşım tüpçük çıkarmış yakında yavrular geliyor demektir.
Şimdiden hayırlı olsun.
saygılar
Sağlıklı balıklar
Şimdiden hayırlı olsun.
saygılar
Sağlıklı balıklar
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2007 10:09
Selamlar. Bazen sadece dişinin tüpçük çıkarmasıda yetmiyor, erkeğinizin de dişiye eş tutması ve çiftleşmesi gerekli. Bendede aynı durum oldu, dişi tüpçük çıkardı 3 gün boyunca erkek bakmadı bile bende erkeği değiştirmek zorunda kaldım.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2007 10:22
arkadaşlar erkegim baskın dişimden büyük ve sürekli titriyor ve kovalıyor onu bir bolgeye sıkıştırıyor orayada başka balıkları sokmuyor.
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2007 10:42
Murat bey imzanıza adınızı soy adınızı yazın ki size hitap ederken araştırmaya girmeyelim.. Erkeğin büyük baskın ve titriyor olması güzel yakında yavrularınız geliyor demektir belkide gelmiştir bile çünkü tüpçük çıkardıkdak sonra dişi ağzına yavru alması çok uzun bir süre değil
Saygılar..
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2007 16:26
Sarı prensesler eş tutmazlar.Tek eşli balıklar değillerdir.Erkeğiniz bayağı kızışmış gözüküyor.Ben akşam tüpçüğü gördüğümde sabah dişinin ağzı dolu oluyordu.
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2007 22:49
Erkek de dişi de cok sağıklı görünüyor...Özellikle erkek Yavrularınızı kayıpsız büyütmeniz dileğiyle...Mümkünse gelişimlerini fotoyla gönderirisiniz...
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2007 23:46
arkadaşlar malesef balıgım agzına yumurta almadı tüpcükte gitti ne oldu bilmiyorum bu yüzden üzüldüm ama diger dişilerimden biri agzına yavru aldı üzüntünün yerini neşe aldı bugun 3. gününü dolduruyor ve ilk tecrübesi biraz agzının şişi indi ama olsun daha ilk bide bugun dışkı çıkarttı sarı ince birazda aclıga tahammül edemiyor ama olsun artık diger çifleşmeleri hayırlı olur inşallah resmini çekebilirsem koyarım.