Tünel Akvaryum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yanlış anlamayın arkadaşlar ama oranın ihalesini alan ortaklar içinde babam ve amcam var,eğer işletmeyi alırlarsa akvaryum.com'a özel tur ayarlamaya çalışırım,
Otoparkı yapılıyordu ben en son gittimde,fakat şu anki hükümet ödenek kesintisi yaptığı için bitmesi normal süresinden çok daha fazla olacak,hatta projeyi küçülttülerde öyle inşaata devam ettiler,yoksa temel kazılı halde iptal edilecekti.(Otoparkın yarısı,3 boyutlu hareketli sinema bir kaç alan daha iptal olmuş)
Halbuki en kısa sürede bitirilse geri dönüşü çok hızlı olacak bir yatırım türkiye için,reklam ve prestij açısından dünyada sayılı ülkeler arasına gireceğiz fakat onuda küçülte küçülte aquapark gibi yaptılar,neyse bekleyip göreceğiz,gittiğim zaman resim çekip eklerim foruma.
Saygılar sevgiler...
Ankara'da atatürk orman çiftliğinde yapılıyor halen.Geçen sene gittiğimizde yeni başlıyordu inşaat.2006 yazına yetişecek diyorlardı ama..Geçenlerde yine gittik içinden geçtik falan ama daha çok işi var gibiydi.Atatürk orman çiftliğinin internet sitesinde resimler-açıklamalar var...
hocam ben yaklaşık 1 ay once ankaradaydım ve gittim
dış görüntüsü bitmişama içerisihala inşaat idi yani gezilemiyordu
bitmesininde uzadıgını soylediler
sanmam yakın zamanda bitecegini
Saygılar
Ankara'da atatürk orman çiftliğinde yapılıyor halen.Geçen sene gittiğimizde yeni başlıyordu inşaat.2006 yazına yetişecek diyorlardı ama..Geçenlerde yine gittik içinden geçtik falan ama daha çok işi var gibiydi.Atatürk orman çiftliğinin internet sitesinde resimler-açıklamalar var...
[/QUOTE]
Ben istanbul yeşilköyde atatürk ormanının yanında yapılan akvaryumdan bahsetmiştim,ankaradaki ile bir bilgim yok.
Saygılar sevgiler...
[QUOTE=ayayar78]Çok şanslısınız keşke izmir'de de böyle bir akvaryum olsa[/QUOTE]
Size Katılıyorum Ali ßey Keşke İzmirdede Böyle Bir Akvaryum Olsa