Tuhaf Astronot balığı !
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2011 07:36
Öncelikle herkese merhaba ! Dün evcil hayvan dükkanından yeni 4 tane astronot balığı aldım . Hepsi tiger cinsine benziyor ama bir tanesi diğerlerine göre daha açık renkli ve genel olarak beyaz , hiç bir hastalığa da benzetemedim ama biraz iştahsız . Balığım tamam mı ? Ne yapmalıyım ?A.Oscar 2011-01-29 08:30:17
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2011 23:39
Tanka yeni attıgınızdan dolayı olabilir ama tabi bir resim görürsek daha saglıklı yorumlar yaparız.İyi forumlar...
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2011 00:44
Ali bey tam emin değilim resimde yok beyaz diyince aklıma albino cinsleri geliyor.Bu albinodur demek değildir sadece tahmin ettim.
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2011 17:37
İlginiz için öncelikle teşekkür ederim , karantina tankında oldukları için 80 lt akvaryumdadırlar . Beyazlıklar genelde yüzgeçlerinin üst kısmındadır .Resimlerin kalitesi için şimdiden özür dilerim .Telefonla çektiğim için öyle oldular. A.Oscar 2011-01-30 17:41:11
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2011 17:54
Resimlerden kesin bir şey söylemek oldukça güç. Böyle bir varyasyon nasıl olur, olur mu bilemem ama bende geçen bunların tülkuyruklarına rastladım. 10 oscar arasında sadece 1 tanesi böyleydi. Oscarlarda da tülkuyruk normal mi? İlk defa gördüm. Fotoğraf çekmek aklıma gelmedi.
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2011 19:48
Resimdeki balık tiger cinsi olmayıp bakır astrnotur
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2011 19:49
Kimi zaman astronotlarda çok proteinden dolayı olabilir ama korkma 5-10 güne geçer
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2011 02:34
O balık ya bakir yada kirma bir tigerdir.Arkadaşın resimde belirtigi balık albino oscardir.Resimdeki balıkla alakasi yoktur.Resim net değil ama benim algıladığım albino degil.