Tropik Deniz Ekosistemleri
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2010 12:18
Deniz akvaryumları hakkında hiç bir bilgim yok. Fakat doğduğum ve
yaşadığım yer olan İzmir'in güzel ilçesi Güzelbahçe'de böyle bir firma
olunca siz denizci forumdaşlarım ile bu kareleri paylaşmak istedim.
Ülkemizde ve yurtdışında büyük deniz akvaryumları kurulumu gerçekleştiren Tropik Deniz Ekosistemleri konusunda uzmanlaşmış ekibi ile yıllardır İzmir'in Karataş semtinde hizmet vermekteler idi. 1 yıl kadar önce yeni yerlerine geçtiler ve sektöre hizmetleri devam etmektedir.
Sözü uzatmadan fotoğraflara geçiyorum.
Mini protein skimmer
Mini protein skimmer 2
Firmanın web sitesi ise budur
http://www.tdeltd.com/default.asp?g=0
Barış ER 2010-12-14 12:41:38
Ülkemizde ve yurtdışında büyük deniz akvaryumları kurulumu gerçekleştiren Tropik Deniz Ekosistemleri konusunda uzmanlaşmış ekibi ile yıllardır İzmir'in Karataş semtinde hizmet vermekteler idi. 1 yıl kadar önce yeni yerlerine geçtiler ve sektöre hizmetleri devam etmektedir.
Sözü uzatmadan fotoğraflara geçiyorum.
Mini protein skimmer
Mini protein skimmer 2
Firmanın web sitesi ise budur
http://www.tdeltd.com/default.asp?g=0
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2010 15:53
Muzaffer hocam açıkçası PS lere bizde bittik Barış hocamla.Suyun kaynağını ise inanın o güzelliklere bakmaktan sormayı akıl edemedik :) atlantisyldz 2010-12-14 15:56:27
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2010 21:56
[QUOTE=cyrelman]Ps'lere bittim Baris. Cok sagol. Bu sular herhalde Izmir denizinden.[/QUOTE]
Muzaffer valla sormadık ama çok büyük plastik depolar vardı. 2.ci protein skimmer da benim solumda mavi renkte bir kısmı görülen depolar. Muhtemelen denizden çekilip nakil ediliyor.
Barış ER 2010-12-14 21:58:00
Muzaffer valla sormadık ama çok büyük plastik depolar vardı. 2.ci protein skimmer da benim solumda mavi renkte bir kısmı görülen depolar. Muhtemelen denizden çekilip nakil ediliyor.
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2010 22:59
Bu sistemi kuran birininin izmir denizinden su çekerek canlıları riske atacağını hiç sanmıyorum :)
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2011 11:22
[QUOTE=Ege.S]Burdan tek tek balık,bitki,canlı kaya alabiliyomuyuz
[/QUOTE]
Maalesef perakende satışları yok. Ama şansınızı deneyin derim. Kıracaklarını sanmıyorum.
Maalesef perakende satışları yok. Ama şansınızı deneyin derim. Kıracaklarını sanmıyorum.