tropical markalı yem
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2006 18:24
Arkadaşlar Tropical markalı yemin Cİchlid Color yazan cinsini aldım.Sizce balığı renk ve gelişim yönünden pozitif yönden etkiler mi?
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2006 18:28
Bazı renk yemlerinde kullanılan hormon balıkların renklenmesinde işe yarar iken ürememelerine neden olabiliyor değiştirme imkanınız varsa sera veya tetra marka ile değiştirin renk içinde havuç ve kırmızı acı olmayan biberlerden haşlayıp balıklarınıza yedirebilirseniz.Saygılar
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2006 18:15
O yemin kısırlaştırdığına bizzah şahit oldum. Koskoca tankta üreme durdu resmen. Kesinlikle kesmeni tavsiye ederim Cenk.
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2006 18:21
[QUOTE=bluedescada]O yemin kısırlaştırdığına bizzah şahit oldum. Koskoca tankta üreme durdu resmen. Kesinlikle kesmeni tavsiye ederim Cenk. [/QUOTE]
Şimdi böyle konuştunuz biraz şürheye düştüm.Bende seranın " discus color blue " olanını kullanıyorum.Peki bu yemin hormon bakımından balıklara etkisi nedir? Kısırlaştırmaya sebep verir mi?
Şimdi böyle konuştunuz biraz şürheye düştüm.Bende seranın " discus color blue " olanını kullanıyorum.Peki bu yemin hormon bakımından balıklara etkisi nedir? Kısırlaştırmaya sebep verir mi?