Tropheus Öneri ( Yardım )
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 14:45
Arkadaşlar bana tropheuslar için hangi türünü önerebilirsiniz görsellik açısından ve değer açısından hangi tür sizlerce uygun. İyi,güzel ve değerli bir koloni kurmak istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.Bir kaç tropheus türü söylerseniz benimde içinden seçme şansım olsun ben yaptığım araştırmalarda çok kararsız kaldım. Radinant 2008-09-26 12:47:40
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 14:50
Erdinç Bey, tank ölçüleriniz yazmamışsınız ama ilk defa tropheus besleyecek iseniz tecrübe kazanmak için duboisi ile başlamanızı öneririm.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 14:52
250 lt. bayramdan sonra 360 lt olacak duboisi başka önerilerinizde var mı? Bana bir kaç tane öneri lazım ki seçim yapabiliyim.halongan 2008-09-23 20:03:02
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 14:52
Kasakalawe benim favorim ve Tropheus moorii (Kasanga)de çok güzel.
TEKNOVARYUM 2008-09-22 14:55:01
Burdan kendinde inceleyebilirsin:
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 14:58
Ya ben tek karar veremiyorum işte :D Kafam çok karışıyor. Kasakalawe başka önerilerde lazım hem ticari hemde hobi yönü düşünülerek.
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 16:19
Erdinç Bey, tek tür beslemek taraftarısınız anladığım kadarıyla. Bencede tek tür besleyin.Sizin gözünüze hangisi daha güzel geliyorsa, seyrederken hangisinden daha çok keyif alacaksınız o türü seçin. Benim kasakalawelerim var.Kasangalarda çok güzeldir.Tercih sizin. Radinant 2008-09-26 12:48:39
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 16:25
Görselliık açısından bana göre en güzeli red rainbow kasanga ama temin edebilirmisiniz bilmiyorum.Ama renk ve hareketlilik açısından ikola da favorilerim arasında,bence tek tür ikola beslemelisiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 16:47
[QUOTE=omergok20]Üç tür içinden birinsini seçecekseniz, benim favorim red rainbow kasangadır.
Saygılar.
[/QUOTE]
Bu türüde bulabilecekmiyim sorunda burda. :)
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 17:17
Bir servet ödeyip Kasanga alacaksınız, sonra ne mi olacak? "Bunlar Red Rainbow mu, yoksa değil mi?" Bu soru içinizi kemirecek. Kasakalawe'de alabilmek içinde Kasanga kadar bir servet harcamanız lazım. Bence İkola alın rahat edin.
Hiko 2008-09-22 17:20:36
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 17:17
Hobici içine sinen besleyeceği balığı beslemelidir bence.Tropheus fotoğraflarına bakarak karar vermeniz daha kolay olacaktır ve Online satış yapan sitelerde hangi balıkların mevcut olduğunu görebilirsiniz.Forumda web adreslerine rastlarsınız