Tropheus hakkında sorular
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tür seçimine gelince, işi eşinize bırakmak en iyisi bence.
Kolay gelsin.
Bora bey teşekkür ederim yeterince sabırlı ve dikkatli olduğuma inanıyorum. Yani bu konuda kendime güveniyorum.Ama belirttiğim gibi araştırmadan, davranışlarını, yaşamlarını, hastalık belirtilerini, ihtiyaçlarını tamamen öğrenmeden başlamayacağım.1.5 sene önce başladım bu hobiye.Sizler sayesinde yeterince bilgiye sahip oldum.Bana bu hobiyi aşılayanlara bile gerek hastalık gerek akvaryum bakımı hakkında bilgi vermeye başladım. S.p. besliyorum fazlasıyla yavru aldım. Şu ana kadar hastalıktan balık kaybetmedim tek hatam buhar camının olmaması oldu bu yüzden 4 balığım öldü (sanırım baskın erkekten kaçarken akvaryumdan atlamış) .Tür seçimini eşime bırakmamı söylemişsiniz buna çok sevinecek.Bunun üzerine şunu soruyorum ; eşim, mesela Duboisi ile Red rainbow'u seçti bu iki türü aynı tankta besleyebilir miyim ? İlginize Teşekkür eder Saygılarımı sunarım..
Tabi yinede Nevzat beyin tavsiyesi ve ufak çaplı araştırmam sonucunda Duboisi ile başlıyacağım sanırım. Kendisinede tekrar teşekkür ediyorum.