Transgenetik Tetra İle Yaşayabilen Dip Balıkları
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2024 00:58
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/243773/010520240055241.jpg[/IMG]
Arkadaşlar yukardaki akvaryumu kurdum. Ancak otların arasındaki yemleri yemiyor tetralar. 1 tane tül kuyruk yavru vatozum var. Ancak aldığımdan beri 1 kere gördüm. Sürekli saklanıyor.
Otların arasına düşen yemleri yiyecek ama otlara da zarar vermeyecek hangi türleri besleyebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Arkadaşlar yukardaki akvaryumu kurdum. Ancak otların arasındaki yemleri yemiyor tetralar. 1 tane tül kuyruk yavru vatozum var. Ancak aldığımdan beri 1 kere gördüm. Sürekli saklanıyor.
Otların arasına düşen yemleri yiyecek ama otlara da zarar vermeyecek hangi türleri besleyebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2024 08:45
Hangi yemden kullanıyorsunuz acaba
Bende akvaryumu ilk kurduğum hafta tetralar yemlerini yere düşürüp yemiyorlardı
Ama sanırım alışma sürecindelerdi ki şuan attığım yemleri hiç düşmeden kapışıyorlar,
Çöpçü balığı türlerinden alabilirsin ama sürü halinde beslemek gerekiyormuş, bunun için akvaryumu genişletmek gerekebilir
Bende akvaryumu büyüttükten sonra dip balıkları alacağım
12 adet tetra var yanlış saymadıysam, hesaplayıcıya göre min 60 lt hacim, suya müdahale olmadan sağlıklı olmaları için bana sorarsan min 100 lt gerek,
Bende akvaryumu ilk kurduğum hafta tetralar yemlerini yere düşürüp yemiyorlardı
Ama sanırım alışma sürecindelerdi ki şuan attığım yemleri hiç düşmeden kapışıyorlar,
Çöpçü balığı türlerinden alabilirsin ama sürü halinde beslemek gerekiyormuş, bunun için akvaryumu genişletmek gerekebilir
Bende akvaryumu büyüttükten sonra dip balıkları alacağım
12 adet tetra var yanlış saymadıysam, hesaplayıcıya göre min 60 lt hacim, suya müdahale olmadan sağlıklı olmaları için bana sorarsan min 100 lt gerek,
Beğenenler: [T]243773,Ali555555[/T]
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2024 10:18
Salyangoz veya karides alın.
Akvaryum bu haliyle zaten haddinden fazla kalabalık, daha balık eklenemez.
Akvaryum bu haliyle zaten haddinden fazla kalabalık, daha balık eklenemez.
Beğenenler: [T]243773,Ali555555[/T]