Thailand Phuket'teki akvaryum dünyası
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2009 03:07
2 hafta önce Thailand Phuket adasının en uç noktasındaki dünyanın en iyi akvaryumlarından biri olan Phuket Aquarium'a gittim.Ayrıca adanın açıklarında okyanus balıklarına dalış yaptım.Orda çektiğim bazı fotografları sizlerle paylaşmak istedim.Saygılarımla.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2009 04:42
Orçun bey çok güzel kareler fakat fotoğrafların kalitesi biraz iyi değil sanırım
Ayrıca bu fotolardaki balıkların hepsinin ülkemize ithalatı mevcut ve ben birkaçını besliyorum.Keşke bulunmayan balıkları çekseydiniz...
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2009 14:16
Koray bey,bu fotoğraflar sadece o an orada gördüğüm güzellikleri kaydetmek amacıyla çekilmiştir.Profesyonellik ve enderlik kaygısı taşımamaktadır.İlginize teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2009 15:11
Güsel görüntüler. Resimin kötü olması okadar önemli değil.(bana kalırsa okadar da kötü değiller )
Önemli olan paylaşım. Teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2009 16:56
cok guzeller bende gitmistim fakat puket adasindakine degil bangkok un icindekine gormenizi isterdim bir dahaki seferinizde tavsiye ederim
saygilarimla
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 10:17
paylaşım için teşekkürler..
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 02:21
Orçun bey paylaşım için teşekkürler .. İnşallah istanbul dakinede yakın bi süreç içersinde gidecem eşiml.. tekrar teşekürler resimler için...
ByTeo 2010-01-19 02:21:41